Deaflympics 2017'ye 100 gün kala Bakan Kılıç Samsun'a çıkarma yaptı!

Türkiye, Cumhuriyet Tarihi’nin en önemli organizasyonunu yapmaya hazırlanıyor.

Dünya genelinde yapılan üç büyük spor organizasyonundan biri olan İşitme Engelliler Olimpiyatı 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek.

Dünyanın sayılı spor organizasyonlarından olan ve Samsun´un ev sahipliğinde düzenlenecek 23. (Deaflympics) İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları´na geri sayım da başladı.

2017 Samsun 23. Yaz (Deaflympics) İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda, 109’u üye 11’i aday olmak üzere 120 ülkeden binlerce sporcu 21 branşta mücadele edecek.

SPOR BASINI SAMSUN'DA

Oyunlara yaklaşık 100 gün kala Samsun’da neler yapıldığını, hazırlıkların hangi aşamada olduğunu göstermek için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, spor basınının temsilcilerini Samsun'da ağırladı.

Bakan Kılıç, spor basınının temsilcileriyle Samsun Deaflympics 2017'ye ev sahipliği yapacak olan tesisleri gezdi, incelemelerde bulundu.

Deaflympics 2017'ye 100 gün kala Bakan Kılıç Samsun'a çıkarma yaptı! ile ilgili etiketler Samsun deaflympics Akif Çağatay Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.