De Ligt sakatlandı, Merih Demiral'a şans doğdu!

A Milli Futbol Takımı'nda çok iyi bir performans sergileyen ama Juventus'ta ilk 11'de kendisine yer bulamayan Merih Demiral, Matthijs de Ligt'in sakatlığı sebebiyle Lokomotiv Moskova maçında forma şansı bulabilir.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynayacağı maçın kafilesinde Matthijs de Ligt yer almadı.

Sol bileğinde bir sakatlığı olduğu belirtilen Hollandalı stoper, tedavisine devam etmesi için Torino'da bırakıldı.

Sezonun ilk bölümünde yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilen De Ligt, geçtiğimiz hafta sonu Torino derbisinde galibiyeti getiren golü atarak kendini affettirmişti.

MERİH'E ŞANS DOĞDU

Matthijs de Ligt'in yokluğunda savunmada Merih Demiral ya da Daniele Rugani'nin forma giymesi bekleniyor.

Juventus'ta Giorgio Chiellini'nin sakatlığı sürerken, Emre Can ve Mario Mandzukic de UEFA listesinde yer almıyor.

JUVENTUS'UN MOSKOVA KAFİLESİ

Szczesny, De Sciglio, Pjanic, Khedira, Ronaldo, Ramsey, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Danilo, Matuidi, Bonucci, Higuain, Rugani, Rabiot, Merih Demiral, Bentancur, Pinsoglio, Bernardeschi, Buffon

De Ligt sakatlandı, Merih Demiral'a şans doğdu! ile ilgili etiketler Juventus Merih Demiral Lokomotiv Moskova Matthijs de Ligt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.