Dayakçı öğretmenden sonra şimdi de tokatçı okul müdürü! Görüntüler büyük tepki çekti...

Aksaray'da öğrencisine dakikalarca şiddet uygulayan dayakçı matematik öğretmenine tepkiler devam ederken skandal bir hareket de Kadıköy'de yaşandı. Şener Birsöz İlkokulu'nun müdürü 2 öğrenciye koridorda şiddet uyguladı. Saniye saniye kameralara yansıyan o dehşet anlarda okul müdürünün koridorda yakaladığı iki öğrencinin kulağını çektiği ve boğazından tutarak çekiştirdiği görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de bulunan Şener Birsöz İlkokulu’nda yeni bir dayakçı öğretmen vakası yaşandı.

BİRİNİN KULAĞINI ÇEKTİ, DİĞERİNİN BOĞAZINI SIKTI

İddiaya göre, okul müdürü 2 öğrenciye şiddet uyguladı. Öğrencilerden birinin kulağını çeken okul müdürü, diğer öğrencinin ise boğazını sıktı. Öğrencilerden bir diğeri merdivenlerden kaçarak okul müdüründen dayak yemekten kurtuldu. Görüntünün sosyal medyaya düşmesi sonrası binlerce vatandaş sosyal medya hesaplarından okul müdürüne tepki gösterdi.

 

OKUL MÜDÜRÜ SERBEST BIRAKILDI

Görüntülerin ortaya çıkması ve velilerin şikayetçi olması üzerine okul müdürü gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, savcının talimatıyla imza atma şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

ŞİDDET ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Okul müdürünün 2 öğrenciye koridorda uyguladığı şiddet anları okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Öte yandan, velilerin okul müdürünün görevden alınması için imza topladığı öğrenildi.

Dayakçı öğretmenden sonra şimdi de tokatçı okul müdürü! Görüntüler büyük tepki çekti... ile ilgili etiketler Kadıköy Şiddet Öğrenci okul müdürü müdür kulak şener birsöz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.