Davutoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık karıştı: Apar topar camiye götürüldü

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bazı ziyaretler gerçekleştirmek için Malatya'ya gitti. Davtuoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık bir anda karıştı. Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçak'ın bir vatandaşa 'Çakal' dediği iddiası sonrası gerginlik çıktı. Gerginlik nedeniyle Davutoğlu apar topar camiye götürüldü.

Malatya’da esnaf ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren bir vatandaşa, partinin İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın ‘çakal’ ifadesiyle hitap ettiği iddiası gerginliğe neden oldu. Vatandaşlar İl Başkanı'nın üzerine yürürken, Davutoğlu apar topar camiye götürüldü.

Davutoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık karıştı: Apar topar camiye götürüldü

Bir dizi programa katılmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Battalgazi ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Davutoğlu, ziyaret sırasında bir vatandaşın, "AK Parti’den ayrılmayacaktınız" çıkışına Davutoğlu, "Ben ayrılmadım ihraç edildim” diyerek cevap verirken, araya giren Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın vatandaşa hitaben ‘çakal’ ifadesini kullandığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Davutoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık karıştı: Apar topar camiye götürüldü - Resim : 2

Birçok vatandaş Gelecek Partisi İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan’ın üzerine yürürken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise apar topar yakındaki bir camiye götürüldü. Cami etrafında toplanan vatandaşların ''Sana hakkımızı helal etmiyoruz” diye tepkisinin devam ettiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, geniş güvenlik önlemleri altında ilçeden ayrıldı.

Davutoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık karıştı: Apar topar camiye götürüldü - Resim : 3

Davutoğlu'nun Malatya ziyaretinde ortalık karıştı: Apar topar camiye götürüldü ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Malatya Gelecek Partisi gerginlik çakal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.