Davutoğlu'ndan akılalmaz iftira! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5. günde deprem bölgesinde gittiğini iddia etti...

Daha önce 'Enkazdan sadece milletvekili yakınları çıkarıldı' yalanını söyleyen Davutoğlu'ndan bir iftira daha geldi. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın deprem bölgesine 5. günde gittiğini söyledi. Oysa ki Cumhurbaşkanı Erdoğan depremin 2. günü deprem bölgesindeydi.

6'lı koalisyonun ortaklarından Ahmet Davutoğlu, dün akşam katıldığı Halk Tv canlı yayınında, Türkiye'nin 6 Şubat'ta yaşadığı deprem felaketi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde, çalışmaları yakından takip ederek depremzede ailelerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, afetin 5'inci gününde bölgeye gittiği öne sürüldü.

Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bileceksiniz. avucunuzun içini gibi bileceksiniz o alanı. Ne sorduğunuzda cevap tatmin etmiyorsa, gereğini yapacaksınız. Sayın cumhurbaşkanı kaç gün sonra gitti bölgeye, kaçıncı gündü? 5. veya 6. gündü. Nasıl olur ya?"

ERDOĞAN AFETİN 2. GÜNÜ DEPREM BÖLGESİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AFAD Koordinasyon Merkezi'nde ilk değerlendirmeleri kamuoyu ile paylaşmasının ardından, büyük felaketin 2'nci gününde depremin merkezi Kahramanmaraş'a gitti.

Davutoğlu'ndan akılalmaz iftira! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5. günde deprem bölgesinde gittiğini iddia etti...

 

Davutoğlu'ndan akılalmaz iftira! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 5. günde deprem bölgesinde gittiğini iddia etti... ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.