Davutoğlu'na ABD Ankara Büyükelçisi'nden ziyaret

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti. Geçmişte eski Büyükelçi John Bass ile Arvin'de gizli bir toplantı yaptığı konuşulan Davutoğlu, bu kez görüşmeyi Twitter hesabından duyurdu.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield, Gelecek Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyareti sosyal medya hesabından duyurdu.

2016 yılında dönemin ABD Büyükelçisi John Bass ile Artvin'de gizli bir toplantı gerçekleştirdiği konuşulan Davutoğlu, bu kez görüşmeye ilişkin fotoğrafları Twitter hesabından paylaştı.

Davutoğlu'na ABD Ankara Büyükelçisi'nden ziyaret

"VERİMLİ BİR SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK"

Davutoğlu, paylaşımında "ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield genel merkezimizi ziyaret etti. Kendisiyle, küresel ve bölgesel gelişmeler yanında Türkiye-ABD ilişkileri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Büyükelçiye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler 2016 yılında yazdığı köşe yazısında Ahmet Davutoğlu ile dönemin ABD Büyükelçisi John Bass'ın Artvin'de gizli bir toplantı gerçekleştirdiğini yazmıştı.

Diler, "Dağdaki elçi" başlıklı yazısında "İddia bu ya DAĞA çıkmış BASS... Konuştuğu isim AK PARTİ'ye yakın. İçinden. Ama etkisi ve imkanları bununla sınırlı değil... Diğer partileri de kapsayacak ilişki ağı var. Amerika'daki seçimlerle de teması olan biri. Özellikle Hillary Clinton ile sıkı dost. Zaten buradan yola çıktığınız zaman 15 Temmuz'u da büyük savaşı da Tayyip Bey'e saldıranları da anlarsınız... Dağ başında BASS ne arıyordu? Kimi buldu? Ve ne konuşuldu? Şimdilik bilen yok!" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu'na ABD Ankara Büyükelçisi'nden ziyaret ile ilgili etiketler Ankara Ahmet Davutoğlu ABD Artvin Büyükelçi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.