Davinson Sanchez'in hareketi Vinicius Jr.'ı sakatladı! Oyuna devam edemedi

Real Madrid'e Vinicius Junior'dan kötü haber geldi. Yıldız futbolcu, Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı maçta Galatasaraylı Davinson Sanchez'in darbesi sonrası sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Real Madrid'in başı bu sezon sakatlıklardan kurtulmuyor. İspanyol devine bu kez Vinicius Junior'dan kötü haber geldi.

Brezilyalı yıldız, ülkesinin Kolombiya ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçın 27. dakikada sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Galatasaraylı Davinson Sanchez'in darbesi sonrası yerde kalan Vini, bu pozisyon sonrası sakatlandı.

"SANIRIM GEÇEN SEFERKİYLE AYNI"

Vinicius, maçın ardından sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sanırım geçen seferkiyle aynı sakatlık. Bir darbe aldım ve kendimi kötü hissettim" dedi.

ARJANTİN MAÇI

Vinicius, Brezilya'nın 22 Kasım'da Arjantin ile oynayacağı maçta forma giymesinin ise zor olduğunu kaydetti. Yıldız futbolcu, "Doktorlar bana bunun zor olduğunu söyledi ancak her şey denenecek." sözlerini sarf etti.

Davinson Sanchez'in hareketi Vinicius Jr.'ı sakatladı! Oyuna devam edemedi ile ilgili etiketler Davinson Sanchez Brezilya Kolombiya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.