Davinson Sanchez'den itiraf: "Çok acı çektim"

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Davinson Sanchez'in sözleri arasında bazı bölümler çok çarpıcıydı.

Galatasaray'ın son gün transferlerinden Davinson Sanchez, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Kolombiyalı stoper, Tottenham günlerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Dünya Kupası Eleme maçlarında süre alan Davinson, yoğun eleştirilen Luiz Diaz hakkında konuştu. Diaz'ın kaliteli bir futbolcu olduğunu, kendisinin de zor zamanlar atlattığını söyleyen Davinson, çarpıcı bir ifade kullandı.

"ÇOK ACI ÇEKTİM"

Alertatoilma'daki haberde Sanchez'in şu sözleri paylaşıldı: "Luis Diaz, Liverpool'da çok önemli işler yaptı. Ben de Tottenham'dayken çok acı çektim. Öyle ya da böyle atlatmak önemliydi. Önemli olan baskıyı atıp performansı yansıtmaktır. Özgür bırakmak ve yaratıcı olma arzusuna izin vermek gerekebilir. Ne yazık ki bundan kurtulmak kolay olmuyor. Baskılardan sıyrılmak için iyi bir duruma kavuşmak da gerekiyor."

9.5 milyon euroya Galatasaray'a gelen 27'lik stoper Davinson, 6 maçta 1 gol attı. 

Davinson Sanchez'den itiraf: "Çok acı çektim" ile ilgili etiketler Galatasaray Kolombiya Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.