West Ham United Vincent Aboubakar'ı istiyor

West Ham United Teknik Direktörü David Moyes, Vincent Aboubakar'ı takımında görmek istiyor. Beşiktaş'a geldiğinde "kronik sakat" denen Kamerunlu yıldız, attığı gollerle yeniden sınıf atladı ve Premier League ekibinin transfer listesine girdi.

Beşiktaş'taki 2. döneminde harikalar yaratan Vincent Aboubakar, kısa sürede eski günlerine dönmekle kalmadı, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine de girdi. Premier League ekiplerinden West Ham United, Kamerunlu golcüyü gündemine almış durumda...

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Fildişi Sahilli golcüsü Sebastien Haller'i 22 milyon euroya Ajax'a satan Londra kulübü, santrfor transferinde 3 isim belirledi. Bu isimler arasında Beşiktaş'ın 29 yaşındaki santrforu Vincent Aboubakar da var.

Eintracht Frankfurt'tan transfer edilen Haller için kasasından toplamda 50 milyon euro bonservis bedeli çıkan İngiliz ekibi, 25 yaşındaki yıldızdan istediği katkıyı bir türlü alamadı. 1.5 sezonda 14 gol atan Haller, Ajax'tan gelen teklifin ardından zararına satıldı. West Ham şimdi Michail Antonio ile iyi bir ikili oluşturacak golcü arayışında...

West Ham United Vincent Aboubakar'ı istiyor

West Ham United'ı Premier League'de ilk 6'ya sokmayı hedefleyen İskoç teknik adam David Moyes, Aboubakar'ın yanı sıra 2 transfer daha istiyor. Bu isimlerin Watford'dan Troy Deeney ve Cezayirli Ishak Belfodil oldukları ifade ediliyor.

Porto'dan Beşiktaş'a bedavaya gelen Aboubakar'ın sözleşmesinde, başka bir kulübe transfer olması halinde bonservis bedelinin sadece yüzde 50'sinin Siyah-Beyazlılar'ın kasasında kalacağı yönünde iddialar bulunuyor. 13 Süper Lig maçında 9 gol atan Aboubakar, 1 yıllık sözleşme imzalamıştı ama sözleşmede "performans opsiyonu" olduğu biliniyor.  

2020'nin son günlerinde annesini kaybeden Aboubakar, Kamerun'daki cenazeye katılıp takıma geri döndükten sonra 2 maça çıkmış ve kaldığı yerden devam etmişti. Sezon başında "kronik sakat" yakıştırmaları yapılan yıldız isim, Siyah-Beyazlı formayla adeta yeniden doğdu ve ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. Beşiktaş'ta 2. kez şampiyonluk yaşamak isteyen golcü oyuncu, Hatayspor maçının ardından, "Bundan sonra annesiz yaşayacağım, çok garip duygular içindeyim. İnanın çok zor. Başkanımıza, hocamıza, teknik ekibe, taraftara, arkadaşlarıma, tüm mesaj yollayanlara çok teşekkür ediyorum, Beşiktaş benim 2. ailem. Bunu çok net hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

West Ham United Vincent Aboubakar'ı istiyor ile ilgili etiketler Vincent Aboubakar Beşiktaş West Ham United David Moyes premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.