David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler...

Dünyaca ünlü futbol yıldızı ile David Beckham herkes tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. 14 yıl önce dünyaca ünlü bir futbolcunun çocuklarının dadılığını yapan Norveçli Rebecca Loos yasak aşk yaşadı. Herkes David Beckham'ın yasak aşk olayını merak ediyor. Peki David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak aşkının görüntüleri! Victoria Bechkam'ı aldattı mı? Detaylar haberimizde...

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? David Bechkam'ın 14 yıl önce çocuklarının dadılığını yapan Rebecca Loos ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Herkes yasak aşk olayının ne olduğunu merakla araştırmaya başladı.Peki David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak aşkının görüntüleri! Victoria Bechkam'ı aldattı mı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler...

Utanç verici yasak aşk dedikoduları ilk duyulduğunda, kimse gerisinin çorap söküğü gibi geleceğini tahmin etmemişti.Hikayenin kadın kahramanı, rezaletin detaylarını televizyonlara sattı.Evli erkek yaşananları inkar edince, unutulmaz bir şantaja imza attı.

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler... - Resim : 2

Gazetecilerin peşinden koştuğu 26 yaşındaki kadın, erkeğin vücuduyla ilgili büyük bir sırrı açıklayabileceğini söyledi.Bu açıklamadan sonra tüm sırlar ortalığa saçıldı.Döneminin en ünlü futbol yıldızı David Beckham, çocuklarının dadısı ve asistani Rebecca Loos ile cinsel ilişki yaşadığını kabul etti.

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler... - Resim : 3

Bir anda dünyada en çok konuşulan isim haline gelen Loos, televizyonlardaki yarışmalara katıldı.Playboy dergisine çıplak pozlar verdi.Şimdi 40 yaşında olan Rebecca Loos'un hayli farklı bir hayatı var.Norveç'te vahşi doğa içinde yaşayan Loos, Instagram hesabından fotoğraflar paylaşıyor.Yoga öğretmenliği yapıyor...Koşuyor, bisiklete biniyor, yürüyüş yapıyor, dağa tırmanıyor.Ancak Loos'un doğa yürüyüşleri sıradan değil.

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler... - Resim : 4

Üstsüz fotoğraflar çekip bu kareleri paylaşıyor.Hatta bazı karelerde yalnız değil, arkadaşları da yanında.İngiliz basınına konuşan Loos, yürüyüşler sırasında doğal yiyecekler de topladığını söylüyor.Loos, çocuklarının babası Norveçli doktor Sven Christjar Skaiaa ile 2008 yılında bir televizyon programında tanıştı.2012 yılında evlenen çift, Londra'yı bırakıp Norveç'e taşındı.

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler... - Resim : 5

DAVİD BECKHAM

David Robert Joseph Beckham (d. 2 Mayıs 1975), İngiliz eski futbolcudur. Futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain'de forma giymiştir.

FIFA Yılın Futbolcusu Ödülü'ne iki defa aday oldu ve 2004'te dünyanın yüksek ücretli futbolcusu seçildi, ayrıca Top-100 Şampiyonlar Ligi'ne giren ilk İngiliz oldu.Beckham 2003 ve 2004 yıllarında Google'da en çok ismi aranan kişi oldu. Bu tür küresel tanınma ile de seçkin bir reklam marka ve moda ikonu haline geldi.Beckham İngiltere kaptanlığını 15 Kasım 2000'den 2006 FIFA Dünya Kupası'na kadar, tam 58 maç boyunca yapmıştır. Halen 109 katılım ile İngiltere'nin en-kepli orta saha oyuncusudur.

Beckham, kariyerine Manchester United'te başladı, 1992'de 17 yaşında profesyonel futbolcu oldu. Onun zamanında 6 defa Premier League, 2 defa FA Cup ve 1999 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi kazanıldı.Daha sonra Manchester United'ten Real Madrid CF'ye geçti, orada 4 sezon oynadı. Bu kulüpte ilk La Liga şampiyonluğunu yaşadı.

Ocak 2007'de Real Madrid'den ayrıldı ve MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'nin yolunu tuttu. Los Angeles Galaxy ile Beckham's sözleşmenin 1 Temmuz 2007 tarihinde yürürlüğe girmiştir ve ona MLS tarihinin en yüksek oyuncu maaş verilmiştir. İlk maçını Chelsea FC karşısında oynadı,ancak ilk golünü Kuzey Amerika SuperLiga 2007 yarı-finalinde attı. Ilk lig başladığının ardından 18 Ağustos'ta Giants Stadyumu'nda rekor bir kalabalık önünde geldi.

Beckham eski Spice Girls üyesi Victoria Beckham ile evlendi. Ailesiyle beraber Beverly Hills, Kaliforniya'da yaşamaktadır.

David Beckham Paris Saint-Germain ile yaşadığı son şampiyonluktan sonra futbolu bıraktığını açıklamıştır.

David Bechkam'ın yasak aşk olayı nedir? Çıplak görüntüler... ile ilgili etiketler Yasak Aşk david bechkam olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.