Chelsea'den David Alaba'ya servet

David Alaba'nın Bayern Münih'le sözleşme yenilemeye bir türlü yanaşmamasının nedeni ortaya çıktı. 28 yaşındaki savunma oyuncusu İngiliz devi Chelsea'yle görüşüyor. Premier League ekibi yıldız futbolcuya haftalık 280 bin pound ödemeyi kabul etti.

Bayern Münih'in Avusturya'lı savunma oyucusu David Alaba, Alman devinden ayrılıyor. Kulubüyle sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan 28 yaşındaki futbolcunun menajeri Premier League ekibi Chelsea'yle görüşmelere başladı.

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Alaba'nın menajeri ocak ayında Chelsea ile masaya oturup, işi bitirecek. Alaba'nın Londra devinden haftalık 280 bin pound kazanacağı iddia edildi. PSG, Real Madrid ve Juventus gibi Avrupa devlerinin de ilgilendiği Alaba için bu rakamı bir tek Chelsea'nin gözden çıkardığı aktarıldı.

Bayern Münih formasıyla 398 maça çıkan Alaba, 2008'de henüz 16 yaşındayke Avusturya Vien takımından transfer edilmişti.

Chelsea'den David Alaba'ya servet ile ilgili etiketler Bayern Münih Chelsea david alaba premier league
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.