Darüşşafaka Doğuş CSKA Moskova’ya karşı koyamadı

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague'de Rusya'da CSKA Moskova'ya konuk olurken parkeden 95-85 mağlup ayrıldı.

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş deplasmanda CSKA Moskova’ya 95-85 kaybetti. Bu sonuçla temsilcimiz 14.yenilgisini alırken CSKA Moskova galibiyet sayısını 20 yaptı.

Karşılaşmaya CSKA Moskova iyi başladı, 12-7 TV molasına önde girdiler. İyi oyunları moladan sonra da devam edince ilk periyot ev sahibi ekibin 24-19 üstünlüğünde sona erdi.

İkinci çeyreğe de hızlı giren CSKA farkı on sayıya çıkarttı, 31-21. İlk yarının kalan dakikalarında sahadaki oyun aynı şekilde sürünce ilk yarıyı 47-35 CSKA Moskova önde kapattı.

Üçüncü periyotun başlarında fark 14’e çıktı, 52-38. Çeyrek sonuna doğru dış atışlar ile toparlanan Daçka etkili hücumları ile uzun zaman sonra farkı eriterek son periyota altı sayı geride girdi, 68-62.

Final periyotu karşılıklı basketlerle başladı. 34.dakikada fark 16 sayıya çıktı, 82-66. Kalan dakikalarda Darüşşafaka Doğuş’un geri dönüşüne izin vermeyen CSKA Moskova maçı 95-85 kazanan taraf oldu.

Darüşşafaka Doğuş CSKA Moskova’ya karşı koyamadı ile ilgili etiketler CSKA Moskova Darüşşafaka Doğuş 95-85 maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.