Darp edilen Hakan Yılmaz ilk kez konuştu! / VİDEO

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz geçtiğimiz gün eşiyle birlikte otel lobisinde uğradığı saldırıyı anlattı. Avukatıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Yılmaz, "Resepsiyonda işlemleri yaparken hayatımda hiç tanımadığım bir kişi arkamdan bana sert bir şekilde tekme attı. Seni de karını da harcarım' diyerek, bana giriştiler. Bu kadar adice bir saldırma bu kadar basit olabilir mi?" dedi.

Oyuncu Hakan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde otel lobisinde uğradığı saldırıya ilişkin bugün basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş Fulya Sanat'ta düzenlenen toplantıya avukatı Süleyman Canacankatan ile katılan ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, darp edildiği geceyi anlattı.

"SENİ DE KARINI DA HARCARIM' DİYEREK GİRİŞTİLER"

Yılmaz, "6 Aralık gecesi arkadaşlarım bana doğum günü hazırlamışlar. Yemeğimizi yiyip eğlenmiştik. Eşim Elif Yılmaz ile birlikte konaklayacağımız otele doğru yola çıktık. Otele girdimizde resepsiyona doğru ilerlerken bir sataşma oldu. Hiç üzerime alınmadım. Resepsiyonda işlemleri yaparken hayatımda hiç tanımadığım bir kişi arkamdan bana sert bir şekilde tekme attı. Dönüp baktığımda tanımadım.

Herhalde 'alkollü, birine benzetti ' diye düşünüp tekrar önüme dönüp işlemlerimize devam ettik. Ancak aynı kişi yanıma gelip, 'Beni tanıdın mı?' diye sordu. Tanımadığımı söyleyince de bu kez "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni de karını da harcarım' diyerek, bana giriştiler" dedi.

hakan-yilmaz-a-saldiri-aninin-goruntusu-ortaya-cikti-399790-5

"OTEL PERSONELİ OLMASA BİZİ DARMADIĞIN EDECEKLERDİ"

Saldırganların otel personelinin araya girmesi sonucu engellendiğini vurgulayan Hakan Yılmaz, "Otel personeli olmasa bizi darmadağın edeceklerdi" diye konuştu.

Ünlü oyuncu, olayın ardından kısa bir sürede polisin otele geldiğini ve şikayetçi olduklarını, eşiyle birlikte sağlık raporu aldıklarını ve eşi Elif Yılmaz'ın kafasında 4 santimetrelik bir şişik olduğunu açıkladı. Yılmaz, "Bu kadar adice bir saldırma bu kadar basit olabilir mi? Beni boş verin herkesin başına gelebilirdi" dedi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Oyuncunun avukatı Süleyman Canacankatan ise konuşmasında yaptıkları incelemeler sonucunda saldırganların geçmişlerinde çeşitli kurşunlama olaylarına karıştığını öğrendiklerini belirterek, "Olay yargıya intikal etti. Savcılık gerekli çalışmaları yapıyor. Bu konuda savcılıktan özellikle otel çalışanlarının tanık olarak dinlenilmesi için talepte bulunduk. Her şey görüntülerde de net görülüyor. Yargıya güveniyoruz, hak ettikleri cezayı alacaklar diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Darp edilen Hakan Yılmaz ilk kez konuştu! / VİDEO ile ilgili etiketler Hakan Yılmaz video olay anı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.