Darbeyi destekledi, karısını hülleyle yönetim kuruluna atadı! İşte o belge... / ÖZEL

Balıkesir’in Erdek ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, büyük bir skandala imza attı.

Referandum sürecini "Tek adamlık" propagandası üzerine kuran CHP'nin Belediye Başkanı Hüseyin Sarı usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle Balıkesir bölgesinin en önemli ekonomik kurumlarından Marmara Birlik’in Erdek Kooperatifi'nin başkanlığından atıldı.

ferlkfrg

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, kooperatifin mali tablolarını basına ve sosyal medyaya sızdıran Hüseyin Sarı hakkında soruşturma açtı ve soruşturma sonucu görülen davada mahkeme Sarı’yı suçlu buldu.

Karar gereğince, Sarı'nın Marmara Birlik’teki yönetim kurulu üyeliği düşürüldü.

lefrgerghh

EŞİNİ YÖNETİM KURULUNA ATADI

Ancak CHP’li Başkan Hüseyin Sarı, 6 üyeyi istifa ettirerek karısını yönetim kurulu üyesi yaptı ve ortalık karıştı.

CHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın seçimle gelmediği halde karısını bölgenin en önemli kurumuna yönetim kurulu üyesi olarak ataması ilçede büyük yankı uyandırdı ve tepkiyle karşılandı.

DARBECİLERİ DESTEKLEDİ

CHP’li Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın 15 Temmuz gecesi TRT’de darbe bildirisi yayınlandığı sırada paylaştığı tweet de olay olmuştu.

Sarı Twitter hesabında ‘TRT’de işlem tamam’ şeklinde skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

dewlfwfgg

Tüm bu yaşanan gelişmeler üzerine CHP yönetiminin Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı hakkında nasıl bir tavır alacağı ise merakla bekleniyor. / SuperHaber Özel

Darbeyi destekledi, karısını hülleyle yönetim kuruluna atadı! İşte o belge... / ÖZEL ile ilgili etiketler Erdek CHP Belediye Başkanı hüseyin sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.