Darbenin zeminini oluşturan ABD - FETÖ ilişkisi ile 15 Temmuz'un perde arkası!

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasının anlatıldığı dosya haberin ikinci bölümü SuperHaber YouTube kanalında...

O gece Türk tarihine geçen en büyük ihanetlerden biri yaşandı. Terör ve casusluk örgütü FETÖ, kumpaslarla başaramadığını darbe ile yapmak istedi. Devleti, Türk ordusunun içine sızmış unsurları aracılığıyla ele geçirmeye çalıştı. Kalkışma büyüktü. Özellikle başkent Ankara ve İstanbul’da kan gövdeyi götürecekti. Döktükleri kan, vatan için meydanlara inan silahsız sivillerin, milletin gerçek askerlerinin, yiğit polislerin kanıydı. Bu kalkışmanın tek adı vardı: ihanet. İhanet hazırlığına ise uzun süre önce başlamışlardı. Kalkışma planını yapan TSK içindeki hain unsurlardı. Plan örgütün elebaşının onayına sunuldu. Sunan, FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’dü. Hareketlilik erken saatlerde başlamıştı. Planlar hazırdı. Saldırının saati gece 03:00 olarak belirlendi. Ddarbe girişiminde FETÖ’yü aklamaya çalışanlar, detayı bilmeden sadece muhalefet etmek isteyenler “Akşam saatinde darbe olmaz. Darbe gece yarısı olur” diyordu. Oysa devletin araştırması dengeyi değiştirmişti.

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkası SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

 

Darbenin zeminini oluşturan ABD - FETÖ ilişkisi ile 15 Temmuz'un perde arkası! ile ilgili etiketler 15 Temmuz darbe girişimi ABD FETÖ 15 temmuz 2016

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.