Darbeciler Kimse Yok Mu Derneği'ne yüzlerce yardım mesajı atmış...

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, köşesinde 15 Temmuz gecesine dair önemli bir yeni bilgiyi paylaştı.

Kelkitlioğlu yazısında FETÖ'cü darbecilerin 15 Temmuz gecesi, Kimse Yok Mu Derneği'ne yüzlerce yardım mesajı atıldığının belirlendiğini ifade etti.

İşte Kelkitlioğlu'nun önemli bilgiler verdiği o yazısı...

'Darbe yapacağız, Kimse Yok Mu'

FETÖ militanları ‘bilmiyorum’, ‘görmedim’, ‘duymadım’ dese de, FETÖ’cüleri aratmayan CHP’liler ‘kontrollü darbe’, ‘kurgusal senaryo’, '250 kişinin katili devlet’ propagandası yapsa da, ömrüm boyunca delilleri bu kadar kuvvetli, su götürmez başka bir suç görmedim.

Ve bu suçun delilleri her geçen gün o kadar artıyor ki, üstünü örtmeye çalışanlara duyduğum öfke çığ gibi büyüyor.

Şimdi sizlerle çok ilginç bir bilgiyi paylaşacağım;

15 Temmuz gecesi bir grup üniformalı terörist milletin üzerine bombalar yağdırırken, aynı saatlerde diğer suç ortaklarında da başka bir hareketlilik yaşanıyordu.

Yüzlerce üniformalı hain, 15 Temmuz günü 21.00 ila 21.25 saatleri arasında, FETÖ’nün para kaynaklarından Kimse Yok Mu Derneği’ne yardım mesajları atmış.

Merak etmeyin, bu isimler tek tek tespit edildi.

Bu yardım mesajları birçok soruyu da beraberinde getirdi tabii ki.

Amaçları neydi? Örgüt bu para yardımlarıyla neyin mesajını vermek istedi?

Bu hareketliliğin bir nevi şifreli mesajlaşma olduğu üzerinde duran istihbarat birimleri, konu üzerinde titizlikle çalışıyor.

İnanın, 15 Temmuz 2016 tarihinden sonra hiçbir şey şaşırtmıyor artık beni. Bir ülkenin yaşayabileceği o en büyük ihanet gecesinden sonra neye şaşırabiliriz ki zaten?

Ancak, var olan delillere bir yenisini daha ekleyen bu bilgi karşısında nasıl bir savunma yapacaklar, çok merak ediyorum doğrusu.

Darbeciler Kimse Yok Mu Derneği'ne yüzlerce yardım mesajı atmış... ile ilgili etiketler 15 Temmuz murat kelkitlioğlu kimse yok mu derneği yardım mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.