Danslarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye geldi

Danslarıyla bir döneme damga vuran oryantal Tanyeli fazla kilolarından kurtulmak için Avustralya'dan Türkiye'ye gelerek bıçak altına yattı. Ameliyattan 20 gün sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanyeli, ''Mide ameliyatımın üzerinden 20 gün geçti, en zorunu kolay atlattık'' ifadelerini kullandı.

Gerçek adı Öznur Kral olan Tanyeli ile tanınan ünlü oryantal 99 kiloyu görünce mide ameliyatı olmak için soluğu Türkiye'de aldı. Eşi İlker Sünneli ile Avustralya’ya yerleşen 51 yaşındaki iki çocuk annesi Tanyeli, Türkiye'de mide ameliyatı oldu.

Danslarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye geldi

FAZLA KİLOLARINDAN KURTULMAK İÇİN AMELİYAT MASASINA YATTI


Aldığı kilolarla görenlerin tanımakta zorluk çektiği ünlü oryantal Tanyeli eski formuna geri dönmek için bıçak altına yattı. Tanyeli, ameliyatının başarılı geçtiğini sosyal medyada eşiyle yürüyüş yaparken çekilen fotoğrafını paylaşarak duyurdu.


Tanyeli ameliyattan 20 gün sonra yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


''Bursa’dan sevgiler iyi bayramlar hepimize ❤️💐
Mide ameliyattımın üzerinden 20 gün geçti en zorunu kolay atlattık çok şükür 🙌 Bin şükür 🙌
Ben artık her türlü sebzenin pürelerini yemeye başladım ve günlük yarım saatlik yürüyüşlerime devam ediyorum ,bu fotoğraf karesi eşimle yaptığımız yürüyüşten .
Bu ameliyattan sonraki süreci benim için kolaylaştıran en önemli şey ,dualar iç huzurumu ,günlük vitaminim dualar zikirler beni yaşamımda aşılması gereken sınavlarda ,her daim güçlü kılan dua ve zikirler.
Bu aralar çok daha fazla dua ediyorum ,bütünün hayrı ve bizlerin hayrı için .
Hakkaniyet ,insaniyet ,Adalet için dualardan bir dosya yaptım ,yüksek mertebeye yolladım :)
Yollamaya devam orda bir mahkeme kuruluyor ve enine boyuna hesap yapılıyor ,kim kimden ne almış ,kimin ocağı tütmüş ,kimin ocağı muhtaç kalmış farkındalık sahibi bencilliği bırakıp bütünün hayrı için dua ediyor ve Türkiye’min gönlü güzel insanları tüm güzellikleri ve bolluğu hakk ediyor.''

Danslarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye geldi - Resim : 2

 

 

 

Danslarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli mide ameliyatı olmak için Türkiye'ye geldi ile ilgili etiketler tanyeli mide ameliyatı Öznur Kral
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.