Danla Bilic'in seçim sonrası yorumu olay yaratacak!

Danla Bilic adıyla tanınan ünlü YouTuber Neslihan Damla Akdemir'in Muharrem İnce'nin Maltepe mitingine katılması sosyal medyada büyük ses getirmişti. Bilic, seçim sonrası açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi.

24 Haziran seçimlerinde oyunu Muharrem İnce'ye vereceğini paylaşan sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten seçimden sonra da olay bir açıklama geldi.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'YI ELEŞTİRDİ!

İsmail Küçükkaya ve Muharrem İnce arasındaki mesaj polemiğine de tepkisiz kalmayan Bilic, attığı tweet ile Küçükkaya'yı eleştirdi. Bilic, Küçükkaya'nın "Ben gazeteciyim" açıklamasına "4 sayfa gazete okuduktan sonra ben" yorumunu yaptı.

"EMBESİL DOSTLARIMIN..."

Bilic seçim sonuçlarının ardından ise yaptığı şu açıklamayla herkesi şaşırttı:

"Kimseyi kırmadan kendi fikrimi savunmaya çalıştım inşallah yapabilmişimdir. İstisnalar var ama önemli değil, benimle aynı fikri savunmayıp saygı duyan herkese de cok teşekkür ederim. Şimdi normale dönüyoruz, carlamaya devammmmmm.

Neyse canım dostlarım ben gerizekalı yaşamıma geri dönüyorum. Dün Instagram'da bir şey olmamışcasına far paleti paylaşan embesil dostlarımın story'lerini izleyeceğim. Bir şey olursa yardıma falan ihtiyacınız ne bileyim dürtersiniz BY"

Danla Bilic'in seçim sonrası yorumu olay yaratacak! ile ilgili etiketler Danla Bilic Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.