Danla Bilic lüks harcamalarıyla dikkatleri üzerine çekti!

Video paylaşım sitesi YouTube üzerinden paylaştığı videolarla adını tüm Türkiye'ye duyuran Danla Bilic, lüks harcamalarıyla dikkat çekiyor. Ünlü YouTuber şimdi de kendisine 500 bin TL'ye Range Rover jeep satın aldı.

Youtube Türkiye'de ilk popüler olmaya başladığında bunun televizyonun yerini alabilecek kadar güçlü bir mecra olabileceğini kimse tahmin etmiyordu. 'Hayatta olmaz kim izler bu saçmalıkları' diyenler haksız çıktı. Artık sosyal medya ve Youtube milyonlarca kişiye ulaşıyor.

ÖNCE ARABA SONRA ANAHTAR

Sosyal medyanın ekmeğini en fazla yiyen isimlerden biri olan Danla Bilic, geçen gün Instagram'da Range Rover jeep fotoğrafı paylaşıp üzerine keşke benim olsan' yazarak bir fotoğraf paylaştı. Bundan 2 dakika sonra arabanın anahtarının fotoğrafını paylaştı.

MİLYONLAR KAZANIYOR

Yani geçen yıl bu zamanlar Yeditepe Üniversitesi'nde okuluna giden herkes gibi bir öğrenciyken 1 yıl içerisinde kendi markası olan ve trilyonlar kazanan bir genç kadına dönüştü.

danla-bilic-500-bin-tl-lik-otomobil-satin-aldi-10570725_2772_m

danla-bilic-500-bin-tl-lik-otomobil-satin-aldi-10570725_8740_m

Danla Bilic lüks harcamalarıyla dikkatleri üzerine çekti! ile ilgili etiketler Danla Bilic lüks arabası jeep kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.