Danla Bilic: Kiloluyum bunu kabul edin artık!

Sosyal paylaşım sitesi Youtube'da kısa süre içerisinde milyonlarca takipçisi olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çekici söylemlerde bulundu.

Sosyal medyada çok konuşulan isimlerden biri olan ünlü fenomen Danla Bilic, Women Style Türkiye’nin Aralık sayısında Eva Aksu’ya konuştu.

İşte o röportajdan öne çıkan başlıklar:

Makyaj-YoutuberaA-Danla-Bilic-Instagramada

Bir tanışsak ikimiz de rahatlayacağız

Valla Şeyma Subaşı için ne desem… Bir tanışsak ikimiz de rahatlayacağız diye düşünüyorum. Büyük ‘stalkerıyım’ (takipçisi) kadının ne yaptığını merak ediyorum. Belki algı yüzündendir. Aslında birçok insan yapıyor ama yaratılan algı yüzünden hepimiz Şeyma'ya tutulduk! Stalk'ladığım insanlar listesinde ilk birdedir. Tektir.

4465UAIK65Lp5_10

Bitişimi hiç düşünmüyorum

Hayatımı sonuna kadar bununla geçireceğim diye yemin etmedim. Mutlu olduğum sürece yaparım, ama baktım artık etkilenmeye başlıyorum, o noktada bırakırım. Bu işe başlarken şu cümleyi kurmuştum; ‘en iyisini yapacağım ve bir tık bile düşmeden bırakacağım’ o yüzden bitişimi görmeden bırakırım.

Kiloluyum ben kabul edin artık!

Beyaz Show’da kilolu falan çıkmadım, kiloluyum ben şunu bir kabul edin. Ha kilo almışım, evet aldım. Ama Beyaz’a çıktığım gün 15 kilo almadım. Akıl mantık biraz lütfen. 1 yılda kilo aldım evet kabul ediyorum. Ama bu yani. O geceye özel bir durum değil.

5a1004f0d3806c31d0b9d708

Kylie özentisi olmakla gurur duyuyorum!

Ben Kylie’den ilham aldım özenti dediler. Desinler. Gurur duyarım bununla. Evet özentisiyim! Kylie markasını çıkardığı zaman alışveriş yapmak için alarm kurmuştum, stok anında girsin anında ne var ne yok alayım o siteden diye. O zaman Türkiye’ye gönderim yapıyordu alarm kurup bekliyordum. O zaman hiç aklıma gelmezdi. Ve şimdi böyle bir fırsat geçti elime. Aklıma gelen ilk şey de bir kozmetik markası yaratmak oldu.

Danla Bilic: Kiloluyum bunu kabul edin artık! ile ilgili etiketler Danla Bilic Şeyma Subaşı Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.