Danla Bilic Beyaz Show'a konuk olan ilk internet fenomeni oldu! / VİDEO

Danla Bilic kimdir gerçek adı ne sorularının cevabı merak ediliyor. Beyaz Show'un dün akşamki bölümünde birbirinden renkli konuklar vardı. Beyaz Show’un bu haftaki konukları arasında Danla Bilic’de yer alıyor. Danla Bilic, 1994 yılında Kütahya'da doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam etmektedir. Twitter'da futbolcuları trollemesiyle adını duyurmaya başlamıştır. Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır. Danla Bilic nereli kaç yaşında gibi sorularınızın cevabı haberimiz içerisinde sizlerle.

Youtube fenomeni Danla Bilic bu kez Beyaz Show ile gündeme geldi. İlginç isimler taktığı makyaj videolarıyla kısa sürede binlerce takipçi edinen Danla Bilic, Beyaz Show’a konuk olacak. Beyaz Show’un bu haftaki konukları arasında Danla Bilic’de yer alıyor. Danla Bilic, 1994 yılında Kütahya'da doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam etmektedir. Twitter'da futbolcuları trollemesiyle adını duyurmaya başlamıştır. Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır. Danla Bilic nereli kaç yaşında gibi sorularınızın cevabı haberimiz içerisinde sizlerle.

15 KİLO ALDI!

Youtube üzerinde yayınladığı makyaj videolarıyla sosyal medya fenomeni olan Danla Bilic, Beyaz Show'a konuk oldu. İlk defa televizyonda canlı yayına çıkan YouTuber Danla Bilic'in aldığı kilolar ise dikkat çekti.

Beyaz Show'a 17 Kasım Cuma akşamı Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic konuk oldu. Instagram'da 2,3 milyon takipçisi, Youtube'daki kanalında ise 1,4 milyondan fazla abonesi olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, aldığı kilolarla sosyal medyada çok konuşuldu. Beyaz Show'da kilosuyla ilgili itirafta da bulunan Bilic, "15 kilo aldım. Takipçilerim nasıl kilo aldığımı videolardan takip ettiler. Bundan sonraki formatta ise hafta hafta nasıl kilo verdiğimi görecekler" dedi.

Yaklaşık 22 yıldır Kanal D'de yayın hayatına devam eden Beyaz Show'da bu hafta bomba konuklar vardı.

Beyaz Show’a bu hafta şarkıcı Serdar Ortaç, oyuncular Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic konuk oldu.

Beyaz Show ekibinin yaptığı 'Danla Bilic kimdir' sokak röportajı, stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı.

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Akdemir’dir.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır. Samimi ve doğal kişiliği sayesinde kısa bir süre içerisinde bir milyon takipçiye sahip oldu.

Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic, kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara da başlamıştır.

Danla Bilic şimdiler de ise Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.

Danla Bilic Beyaz Show'a konuk olan ilk internet fenomeni oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Danla Bilic youtube fenomeni Beyaz Show danla bilic beyaz show danla bilic nereli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.