Danla Bilic aşka geldi! Sevgilisi Yusuf Engin ile romantik fotoğrafını paylaştı

Sevgili olmadan önce 'ağabey' diye hitap ettiği Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Engin ile kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan 27 yaşındaki ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic aşka geldi. Kendisinden 7 yaş büyük sevgilisiyle romantik bir karesini Instagram hesabının hikaye bölümünden kalp emojisiyle paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Poyraz Teoman ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yeni sevgilisi iş insanı Yusuf Engin ile aşk dolu fotoğrafını paylaştı. Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla üne kavuşan Danla Bilic, Türkiye'nin kozmetik imparatoru olan yeni sevgilisi Yusuf Engin ile pozunu kalp emojisi ekleyerek sosyal medyada yayınladı.

İş insanı Yusuf Engin’e gönlünü kaptıran Danla Bilic'in Instagram hesabından gelen bir soruya, "Olur öyle şeyler ben de Yusuf'a abi diyordum" şeklindeki verdiği yanıt herkesi şaşırtmıştı.

İşte Bilic'in o paylaşımı...

Danla Bilic aşka geldi! Sevgilisi Yusuf Engin ile romantik fotoğrafını paylaştı

 

Danla Bilic aşka geldi! Sevgilisi Yusuf Engin ile romantik fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Danla Bilic Sosyal Medya Instagram Yusuf Engin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.