Danıştay saldırısının bir numaralı faili Alparslan Arslan cezaevinde ölü bulundu! Dikkat çeken çöp poşeti detayı...

2006 yılında Mustafa Yücel Özbilgin'in yaşamını yitirdiği, üç kişinin ise yaralandığı Danıştay Saldırısının faili avukat Alparslan Arslan’ın cezaevinde ölü bulunduğu öğrenildi. Arslan’ın babası İdris Arslan, SuperHaber’e yaptığı açıklamada,” Oğlum intihar etmedi, öldürüldü.” demişti. Edinilen son bilgiye göre Alparslan Arslan’ın çöp poşetlerini ilmek yapıp kendisini kapıya astığı iddia edildi.

2006 yılında Mustafa Yücel Özbilgin'in yaşamını yitirdiği, üç kişinin ise yaralandığı Danıştay Saldırısının faili avukat Alparslan Arslan'ın cezaevinde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

ÇÖP POŞETİYLE KENDİSİNİ ASTI İDDİASI

Maltepe Cezaevi'nde koğuşunda intihar ettiği ifade edilen Arslan'ın çöp poşetlerini ilmek yaparak kendisini astığı belirtildi.

Arslan'ın tek kişilik koğuşta kaldığı ve kendisini kapıya astığı öğrenildi.

BABA İDRİS ARSLAN'DAN SUPERHABER'E ÖZEL AÇIKLAMALAR

Alparslan Arslan’ın cezaevinde intihar ettiği iddialarını SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel babası İdris Arslan’ı arayarak sordu.

Baba İdris Arslan SüperHaber’e yaptığı açıklamada, "Oğlum intihar etmedi, öldürüldü” dedi.

Arslan açıklamasının devamında, "Bu gece saat 23:00 sıralarında Silivri’de yaşayan kızım cezaevinden aranmış ve oğlunun intihar ettiği söylenmiş. Ben bunun üzerine Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gittim. Burada oğlumun cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na götüreceklerini öğrendim. Ben oğlumun intihar ettiğine inanmıyorum. Bana göre oğlum öldürüldü. Parçalarını birleştirdiğimde ben bunun gerçek olduğuna inanıyorum. Bundan önce bir çok kez, her yere başvurarak oğlumun suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştım.Ama sesimi kimseye duyuramadım. Biz Alparslan Arslan’ın tahliyesini beklerken ölümünü öğrendik. Cenazeyi nereye defnedeceğimize henüz karar vermedik.” ifadelerini kullandı.

 

 

Danıştay saldırısının bir numaralı faili Alparslan Arslan cezaevinde ölü bulundu! Dikkat çeken çöp poşeti detayı... ile ilgili etiketler cezaevi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.