Danış Et kimin? Danış Et sahibi kim, kimdir? Danış Et sahibi nereli, kimdir?

İstanbul Bebek’te yaşanan bir facianın ardından Danış Et merak konusu oldu. İskele kısmı çöken restoranda çok sayıda kişinin yaralandığı öne sürüldü. Bu kapsamda söz konusu facianın yaşandığı öne sürülen Danış Et ilgi odağı oldu. Peki, Danış Et kimin? Danış Et nerede? Danış Et restoran nerede? Danış Et sahibi kim, kimdir? Danış Et sahibi nereli, kimdir? İşte detaylar…

İstanbul Bebek’te bir restoranın denizin üzerine kurulu iskele bölümü kısmen çöktü. Yaşanan facia geceye damga vururken olay büyük yankı uyandırdı. Milyonlarca kişi yaralanan insanların yardımına koşarken Danış Et isimli restoran olduğu iddia edilen restoran çokça araştırıldı. Vatandaşlar olayın yaşandığı iddia edilen Danış Et hakkındaki bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Danış Et kimin? Danış Et nerede? Danış Et restoran nerede? Danış Et sahibi kim, kimdir? Danış Et sahibi nereli, kimdir? Detaylar haberimizde…

DANIŞ ET KİMİN? DANIŞ ET NEREDE? DANIŞ ET RESTORAN NEREDE? DANIŞ ET SAHİBİ KİM, KİMDİR? DANIŞ ET SAHİBİ NERELİ, KİMDİR? 

İstanbul Bebek'te bir restoranın iskele kısmının çökmesi ve çok sayıda müşterinin denize düşmesinin ardından Danış Et trend oldu. 

Bebek Arnavutköy'de bulunan Danış Et'in sahipleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yaşanan olayda çöken iskelenin üst kısmında yer alan tabelada DANIŞ yazdığı görülüyor.

İstanbul Bebek'te bulunan restoranın deniz üstünde bulunan iskelesi yıkılmış, müşteriler suya düşmüştü. Olayın ardından Beşiktaş Kaymakamlığı 4 kişinin yaralandığını açıklamış, müdahale için olay yerine çok sayıda acil müdahale ekibi sevk edilmişti. 

Danış Et kimin? Danış Et sahibi kim, kimdir? Danış Et sahibi nereli, kimdir? ile ilgili etiketler Bebek Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.