Danimarkalı stoper Victor Nelsson Galatasaray'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Danimarkalı stoper Victor Nelsson konusunda Kopenhag ile anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. 22 yaşındaki stoper, bonuslarla birlikte yıllık 1 milyon Euro kazanacak.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için de çalışmalarına devam ediyor.

FATİH TERİM, TOKYO'NUN YILDIZINI İSTİYOR

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, transfer döneminde Alexandru Cicaldau, Berkan Kutlu ve Aytaç Kara'ya forma giydirmişti. Benfica ile de Gedson Fernandes için görüşmelerini sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'in listesinde Brezilyalı 10 numara Claudinho da yer alıyor.

Basına daha önce yansıyan haberlerde tecrübeli teknik adamın, Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Brezilya ile altın madalyaya uzanan 24 yaşındaki oyuncuyu takip ettiği ve kadroya katılmasını istediği yer almıştı. 

ALTERNATİF SCHALKE 04'TEN

Bladi'de yer alan habere göre Claudinho transferini gerçekleştirememesi halinde Sarı-Kırmızılaların alternatifi de hazır. Yeni sezonda Bundesliga 2'da mücadele edecek olan Schalke 04'ün 24 yaşındaki 10 numarası Amine Harit, Cimbom'un seçenekleri arasında yer alıyor. 

Danimarkalı stoper Victor Nelsson Galatasaray'da

DEV KULÜPLERİN RADARINDA

Amine Harit, 2017 yılında 8 milyon Euro karşılığında Alman ekibine transfer olurken, 102 Bundesliga maçında 12 gol ve 18 asist istatistiğiyle oynadı. 11 kez de milli takım forması giyen Faslı yıldızlar Everton, Napoli ve Milan'ın da ilgilendiği belirtildi.

FELİPE MELO'NUN TAKIM ARKADAŞI DA LİSTEDE

Sabah'ta yer alan habere göre ise Galatasaray, Palmeiras'ın 10 numarası Raphael Veiga ile de temasa geçti. Sarı-Kırmızılıların eski oyuncusu Felipo Melo'nun da forma giydiği Brezilya ekibi oyuncu için 6 milyon Euro talep ederken, oyuncu da yıllık 1 milyon Euro'luk maaş istediğini bildirdi.

Kulübünde yıllık 400 bin Euro'ya forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun, transfere sıcak baktığı belirtildi.

VİCTOR NELSSON DA İŞLEM TAMAM

Hücum hattına yapılacak takviyeler için dört koldan çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da savunma takviyesi için çalşıyor.

Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki stoper için Kopenhag ile 7 milyon Euro bonservis bedelinin yanında bonuslar içeren uzun vadeli bir ödeme planında anlaşma sağladı.

Danimarkalı stoper Victor Nelsson, hafta içi İstanbul'a gelecek.

Danimarkalı stoper Victor Nelsson Galatasaray'da - Resim : 2

YILLIK 1 MİLYON EURO

Kariyeri boyunca 189 resmi maçta görev alan 22 yaşındaki stoper, 2 yıldır Kopenhag forması giyiyordu. 1,85 boyundaki genç stoperle 5 yıllık sözleşme imzalayacak Sarı-Kırmızılıların, bonuslarla birlikte yıllık 1 milyon Euro ücret ödeyecek.

BASKETBOLDA YENİ İSİMLER

Galatasaray'ın transfer gündeminde yoğunluk devam ederken, basket şubesinde de gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Genel Menajerliği görevine de Turgay Zeytingöz'ün getirildiğini açıkladı.

KEREM TUNÇERİ DE GALATASARAY'DA

Sarı-Kırmızılılar, erkek basketbol takımı genel girektörlüğü görevine de Kerem Tunçeri'nin getirildiğini açıklamıştı. 

 

 

 

Danimarkalı stoper Victor Nelsson Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Claudinho Amine Harit Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.