Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in son durumunu paylaştı

Dün akşam oynanan Finlandiya maçının 42. dakikasında kalp krizi geçiren Danimarka'nın yıldız orta saha oyuncusu Christian Eriksen bir süre daha hastanede kontrol altında tutulacak. Danimarka Futbol Federasyonu, futbolcunun son durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen ile ilgili resmi bir açıklama yaptı. Hastanede tedavisine devam edilen 29 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarına selam gönderdiği belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı.

"Bu sabah Eriksen ile konuştuk, takım arkadaşlarına selam gönderdi. Sağlık durumu stabil, hastanede kontrol altında kalmaya devam edecek. Bütün takım kriz yardımı aldı ve böylesi durumlarda birbirlerinin yanında olmaya devam edecek. Eriksen'e destek olan herkese, taraftarlara, futbolculara, Kraliyet ailesine ve uluslarası tüm kuruluşlara teşekkürler. Daha da iyi haberler vermek üzere..."

Dün kalp masajı yapıldıktan sonra sedyeyle oyundan çıkarken bilincinin açık olduğu görülen fotoğrafla milyonların yüreğine su serpen Eriksen, menajeri tarafından yapılan açıklamaya göre takım arkadaşlarından maça devam etmelerini istemişti. İnter CEO'su ise Eriksen'in Danimarka Milli Takımı'nın WhatsApp grubuna yazdığını açıklamıştı.

Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen'in son durumunu paylaştı ile ilgili etiketler Danimarka EURO 2020 Christian Eriksen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.