Danilo Zanna'ya eşi Tuğçe Demirbilek'ten ihanet iması! Danilo Zanna ülkeyi terk edebilir!

Danilo Zanna'ya eşi Tuğçe Demirbilek'ten ihanet iması! Danilo Zanna ülkeyi terk edebilir! Ünlü şef Danilo Zanna instagram hesabından yaptığı paylaşımla eşi Tuğçe Demirbilek ile ayrılık kararı aldıklarını doğruladı. Artık yarışmada da eski enerjisi kalmadığı gözlenen şef ile eşi Tuğçe Zanna'nın boşanma sebebi nedir

Danilo Zanna'ya eşi Tuğçe Demirbilek'ten ihanet iması! Danilo Zanna ülkeyi terk edebilir!  tv8 ekranlarının en çok izlenen yarışması MasterChef'te jüri üyeliği yapan İtalyan şef Danilo Zanna sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. Şefin özel hayatı ise uzun bir süredir bir merak ediliyordu. Zira eşi Tuğçe Demirbilek ile aralarındaki ilişki sallantıda olan Danilo Zanna'nın önce eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırması ve sonrasında sadece oğluyla paylaşımlar yapması kafaları karıştırmıştı.

Danilo Şef MasterChef'ten apar topar ayrılmıştı! Nedeni ortaya çıktı

Ve beklenen son gerçekleşerek Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek boşanma kararı aldı. 9 yıllık ilişkilerini bitiren çift herkesi bu kararla üzdü. Jüri üyesi olduğu MasterChef'te de artık eski enerjisi kalmadığı düşünülen şef, eşini birçok kez sevdiğini dile getiriyordu.

Sosyal medyada eski fotoğraflarını kaldıran çiftin birbirini takibi ise sürüyor. Danilo Şef ile eşi Tuğçe Demirbilek'ten henüz bir açıklama gelmedi.

Öncesinde sosyal medyadan eğlenceli anlarını paylaşan çiftin günlerdir bir açıklama yapmaması ise kafaları karıştırıyor. Ancak gelen haberler, boşanma sebebinin aldatma ya da ihanet olmadığı yönünde.

MasterChef Türkiye'nin İtalyan şefi Danilo Zanna sosyal medya hesabından  açıklama yaptı! 9 yıllık eşini boşuyor...

İlerleyen günlerde Danilo Şef ya da eşi Tuğçe Demirbilek'ten açıklama gelmesi bekleniyor.

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek, 20 Mart 1981 yılında Giresun'da dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, Danilo Zanna ile tanıştıktan kısa bir süre sonra İtalyan şef ile nikah masasına oturdu. Danilo Zanna ile olan evliliğinden Zeno adında bir oğlu var.

DANİLO ZANNA (DANİLO ŞEF) KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Danilo Zanna 15 Nisan 1982 doğumlu, İtalyan şef, sunucu ve restoran işletmecisidir. Zanna 15 Nisan 1982'de Prato, Toskana, İtalya'da doğdu. Aşçılığı aile mesleği olarak devraldı. Aşçılık yeteneğini ünlü İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan mutfağı üzerine pekiştirdi.

Danilo Zanna Müslüman mı? Şef Danilo kimdir, nerelidir? - SonHaberler

Türk Mutfağı ile ilgilenen Zanna, bu konuda kariyer yapmak istediği için İtalya'dan gelerek Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk mutfağını harmanladığı bir restoran açtı. Daha sonra televizyon programlarında yer almaya başlayarak ilk defa "Zahide ile Hayata Yetiş" adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Zanna'nın asıl tanınması ise Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu. Türkiye'de farklı ülkelerin restoran kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Planet Mutfak kapandıktan sonra 2015'ten itibaren ATV'de yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekranlara geldi. Zanna son olarak 2019'da yeni sezonunda 3. döneminde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masterchef Türkiye programda başşef olarak jüri üyeliği yapmaktadır. 2012'de Tuğçe Demirbilek ile evlenmiştir. Ayrıca 2021'de Exxen'de yayınlanacak MasterChef Junior'da sunuculuk yapmaktadır.

Danilo Zanna'ya eşi Tuğçe Demirbilek'ten ihanet iması! Danilo Zanna ülkeyi terk edebilir! ile ilgili etiketler MasterChef Danilo şef danilo zanna Tuğçe Demirbilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.