Danilo Zanna'dan sonra Somer Şef de boşandı! Tazminat kararıyla şaşırttı!

TV8 yarışması MasterChef Türkiye her bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Programın jüri koltuğunda oturan Danilo Zanna'nın ardından Somer Sivrioğlu da boşandı. 20 yıllık eşinden boşanan Somer Şef neden boşandı?

Yemek yarışması MasterChef'te jüri üyeleri ardarda boşanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşanan Danilo Şef'in ardından bu kez Somer Sivrioğlu 20 yıllık eşinden anlaşmalı boşandı.

SOMER ŞEF NEDEN BOŞANDI?

2019 yılında başlayan boşanma süreci Somer Sivrioğlu ve eşi Aslı Sivrioğlu'nun anlaşmalı boşanmasıyla sonuçlandı. Basına kapalı yapılan duruşma gizli görüldü. Çift anlaşmalı boşandı.

Şef Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu boşandı - Magazin Haberleri | NTV

Somer Sivrioğlu'nun eşine nafaka ve tazminat ödemeyeceği belirlendi. Eşinin talebi de bu yönde oldu. İki çocuğun velayetini ise Sidney'de yaşayan Aslı Sivrioğlu aldı.

Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu'nun boşanma nedeni Somer Şefin program editörlerinden birisiyle yaşadığı yasak aşk gösterilmişti.

Danilo Zanna'dan sonra Somer Şef de boşandı! Tazminat kararıyla şaşırttı! ile ilgili etiketler MasterChef somer şef neden boşandı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.