Paris Masters'ta zafer Daniil Medvedev'in

ATP 100 serisinin sert kort turnuvalarında Paris Masters finalinde 3 numaralı seribaşı Medvedev ile 4 numaralı seribaşı Zverev karşılaştı. Rus raket, 7-5 kaybettiği ilk setin ardından kendine geldi ve 6-4 ile 6-1'lik setlerle kazanarak şampiyon oldu.

Paris Masters'ta zafer Daniil Medvedev'in oldu. Rus rakette finalde Alman Alexander Zverev'i 2-1 yenerek kariyerinin 3. Masters şampiyonluğuna ulaştı.

İki tenisçinin de ilk kez final oynadığı Paris Masters'ta ilk seti 7-5 ile kazanan Zverev, 1-0 öne geçti. İkinci ve üçüncü sette rakibine üstünlük sağlayan Medvedev, 6-4 ile 6-1'lik skorlarla galip gelerek 2 saat 7 dakika süren karşılaşmayı 2-1 kazandı. Zverev, yarı finalde Rafael Nadal'ı elemişti.

Kariyerinin üçüncü masters zaferini elde eden Medvedev, toplamda ise 8. turnuva şampiyonluğunu yaşadı. 24 yaşındaki raket 2019'da Şangay Masters ve Cincinnati Masters'ı kazanarak dikkatleri üstüne çekmişti.

Paris Masters'ta zafer Daniil Medvedev'in ile ilgili etiketler Tenis Paris Masters Daniil Medvedev Alexander Zverev
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.