Daniil Medvedev-Alexander Zverev maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

ATP Nitto Finals şampiyonluk maçında Daniil Medvedev ile Alexander Zverev karşı karşıya... Teniste yılın son büyük maçı Torino'da oynanacak. Dünya 2 numarası Medvedev, yarı finalde Djokovic'i eleyen Alman rakibini yenerek bu sezonki müthiş yükselişini taçlandırmak istiyor. İki tenisçi arasında oynanan son iki maçı Medvedev kazandı. Peki, Daniil Medvedev-Alexander Zverev maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Teniste sezon finali Daniil Medvedev ile Alexander Zverev arasında oynanacak... Dünya 2 numarası Rus raket Medvedev ile 3 numara Alman Zverev, ATP Masters Cup finalinde karşı karşıya geliyor.

Bu yıl Torino'da düzenlenen organizasyonda Medveved oynadığı 4 maçı da kazandı. Jannick Sinner karşısında çok zorlanmasına rağmen kazanan 25 yaşındaki tenisçi, Zverev'i de 2-1'lik setlerle yenmişti.

Bu yıl Amerika Açık zaferiyle dikkat çeken Medvedev, Avustarlya Açık ve Paris Masters finallerinde ise Novak Djokovic'e kaybetmişti.

24 yaşındaki Zverec ise yarı finalde dünya numarası Djokovic'i eleyerek Medvedev'e rakip oldu. Alman tenisçi, Paris Masters yarı finalinde ve Torino'da kaybettiği rakibinden rövanşı almak istiyor.

DANİİL MEDVEDEV-ALEXANDER ZVEREV MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Daniil Medvedev-Alexander Zverev maçı bugün TSİ 19.00'da oynanacak. ATP Nitto Finals maçı Eurosport 1'den naklen yayınlanacak.

DANİİL MEDVEDEV-ALEXANDER ZVEREV CANLI İZLE

Daniil Medvedev-Alexander Zverev maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler ATP Tenis Torino Daniil Medvedev Alexander Zverev
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.