Daniel Opare sürprizi! Teklifi duyurdular...

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Ganalı sağ bek Daniel Opare ile ilgili olarak Ada basınından gündem yaratan bir transfer iddiası geldi. Belçika ligi ekiplerinden Royal Antwerp'te forma giyen 28 yaşındaki futbolcu için İskoç devi Glasgow Rangers'ın devrede olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'ın 2014/15 sezonunda Porto'dan 6 aylığına kiraladığı Daniel Opare, geçtiğimiz yaz Belçika ligi ekiplerinden Royal Antwerp'e transfer olmuştu. Ada'da yayım yapan The Scottish Sun gazetesi ise bugün okuyucularıyla paylaştığı özel haberde Siyah Beyazlılar'ın eski futbolcusuyla ilgili olarak gündem yaratan bir iddiada bulundu.

Gazetenin edindiği bilgilere göre Steven Gerrard'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Glasgow Rangers, James Tavernier'in takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle Opare için 500 bin sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Haberde Antwerp kulübü yetkililerinin de 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Opare'yi satmaya sıcak baktıkları ifade edildi.

Daniel Opare sürprizi! Teklifi duyurdular... ile ilgili etiketler Belçika Porto
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.