Damla Uğurtürk'ten Yılmaz Erdoğan açıklaması...

Geçtiğimiz günlerde Etiler'de oyuncu Yılmaz Erdoğan'la birlikte görüntülenen sunucu Damla Uğurtürk, aşk söylentileriyle ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Damla Uğurtürk, kendisinden 19 yaş büyük olan Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddialarına ilişkin sessizliğini bozdu.

Damla Uğurtürk'ten Yılmaz Erdoğan açıklaması...

Instagram hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan güzel spor spikeri, “Haberler doğru değil. Kamuoyunu daha fazla ilgilendiren işler yapıyoruz, onlara da aynı ilgi göstermeniz dileğiyle... Sevgiler” diye yazdı.

Damla Uğurtürk'ten Yılmaz Erdoğan açıklaması... - Resim : 2

Vodafone Park’ta Beşiktaş kulübü, “Bırakmam Seni” kampanyası kapsamında geçtiğimiz ağustos ayında “Ödül Senin” gecesi düzenlemiş, organizasyonun sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk yapmıştı. Ünlü oyuncuyu daha sonra Uğurtürk YouTube programında da ağırlamıştı.

Damla Uğurtürk'ten Yılmaz Erdoğan açıklaması... - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Yılmaz Erdoğan geçtiğimiz cuma günü Etiler’de, genç bir kadınla ara sokaklarda yürürken kameralara yakalanmıştı. Aniden karşılarına çıkan gazetecileri gören ikili paniklemişti. Ünlü oyuncu ve gizemli arkadaşı birbirinden hemen uzaklaşmıştı.

Soru soran muhabiri Erdoğan “Tamam kaybol!” diyerek terslemişti. Çok sinirlenen oyuncu, adımlarını koşar adım hızlandırarak oradan uzaklaşmıştı. Muhabirler tarafından takip edilmediklerinden emin olmak isteyen Erdoğan, sık sık arkasını kontrol etmişti.

Bu olayın ardından ünlü oyuncunun yanındaki maskeli genç kadının spor spikeri Damla Uğurtürk olduğu ve ikilinin bir süredir ilişki yaşadığı ileri sürülmüştü.

 

Damla Uğurtürk'ten Yılmaz Erdoğan açıklaması... ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan damla uğurtürk