Damla Ersubaşı'dan şoke eden uyuşturucu itirafı! Gözyaşlarına boğularak anlattı: Eski eşimin ailesinin paralarını...

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı , kızlarının babası eski eşi Mustafa Can Keser'in 'Eski karım yasaklı madde kullanıyor' şeklindeki iddiasına çektiği video ile yanıt verdi. Kızlarının velayetini eski eşine kaptıran ünlü oyuncu gözyaşları içerisinde uyuşturucu kullandığını itiraf etti. Damla Ersubaşı, ''Eski eşimin ailesinin parasını tek başıma kumarda yedim'' dedi. İşte detaylar...

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

"VELAYETİ ALMAK İSTİYORUM"

'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi. Mustafa Can Keser'in açtığı davada eski eşi Damla Ersubaşı'nın uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

''BEN NE YAPTIYSAM KENDİME YAPTIM''

Eski eşi Mustafa Can Keser'in kendisi hakkındaki iddialarını duyan Damla Ersubaşı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. ''Ben ne yaptıysam kendime yaptım'' diyen Ersubaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aradaki konular başkayken bu şantaj bu tehdit çok eskiden başlamışken(Video fotoğraf, hepsini anlatacağım, geçen sene bu zamanlar magazine verilmekle tehdit edilirken… ) maneviyatla, hele ki çocuklarımla vurulmak tam da yakışan bir davranıştı. Ben ne yaptıysam kendime yaptım. İyisi de kötüsü de her ne ise ama sadece kendime. Ama iyi niyete bir kez kandım, gördüm ki sadece bir kumpastan ibaretmiş.

Ne tehdit ne de şantaj asla ve asla boyun eğmeyeceğim. Tüm haklarımla çocuklarımın yanındayım asla vazgeçmeyeceğim kişisel hırslarınıza boyun eğmeyeceğim. Yıllarca her türlü şiddete maruz kaldım. Şimdi çocuklarım hedef alınmamalıydı. "Çocukları versin yoksa TV'ye çıkarız" cümlelerini duymak istemiyorum artık. Bu zorbalığa boyun eğmeyeceğim. Çok iyi ebeveyn olunsaydı bunlar buraya taşınmazdı! Doğrusuyla yanlışıyla ben buradayım. Şuan bu yanlışa sizin kişiseliniz değil hukuk karar verecek."

DAMLA ERSUBAŞI UYUŞTURUCU MADDE Mİ KULLANIYOR?

Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı. Mahkeme kararıyla çocuklarını eski eşine kaptıran ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından ağlayarak yeni bir açıklama yaptı.

"UYUŞTURUCU BATAĞINA DÜŞTÜM"

Ağlayarak uyuşturucu kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu Ersubaşı, "Şimdi ben bir dönem kışın... Uyuşturucuya düştüm, uyuşturucu batağına düştüm, uyuşturucu içtim, sonra parayı kumarda harcadım, uyuşturucuda harcadım. Tamam mı?" dedi.

Damla Ersubaşı'dan şoke eden uyuşturucu itirafı! Gözyaşlarına boğularak anlattı: Eski eşimin ailesinin paralarını...

"ESKİ KOCAMIN AİLESİNİN PARASINI KUMARDA YEDİM''

Devamında "Bu para da eski kocam, çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Sonra ben tabii bunu, çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim, Mustafa'nın hiçbir alakası yok.." ifadelerini kullandı.

"PİSLİĞİ, TEHDİDİ, ŞİDDETİ BİTMEDİ"

Ersubaşı, "Neyse sonra Mustafa sürekli beni bununla tehdit etti. Tamam mı? Beni bununla tehdit etti. Önce dedi ki bunu aileme söylerim dedi. Çocukları bana vereceksin dedi. Tamam senin pisliğinden kurtulayım yeter ki dedim çocuklar sende kalsın dedim. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm dedim. Hepsinin mesajları var, hepsinin de zaten delillerini sunacağım bundan önce. Ondan sonra yetmedi dedi ki çocukları da verdim, pisliği bitmedi, bırakmadı, tehdidi de bitmedi, şiddeti de bitmedi... Parayı da ödüyorum ama ben bu arada, ablasına, abisine..." şeklinde konuştu.

Ardından Ersubaşı "Ondan sonra dedi ki seni magazine rezil edeceğim dedi. Evren Abdullahoğlu'na mesaj atmış. Demiş ki bu haberi gir. Mesajlar var bende, hepsini bana da attı." dedi.

"ÇOCUKLARIMIN ANNESİZ KALMASININ TEK SEBEBİ"

Ersubaşı, "Şimdi, çocuklarımı benden ayırdı ya istediği her şeyi yapsın, çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi." ifadelerini kullandı. 

 

Damla Ersubaşı'dan şoke eden uyuşturucu itirafı! Gözyaşlarına boğularak anlattı: Eski eşimin ailesinin paralarını... ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.