Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti ikinci kez evleniyor! Yüzüğün değeri servet!

Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak bilinen Damla Ersubaşı ayrıldığı kocası Mustafa Can Keser'den evlilik teklifi aldığını duyurdu. 2022 yılında olaylı bir şekilde boşanan çift geçen ay barışmıştı. Sosyal medyadan yüzüğü ve çiçeği paylaşan Ersubaşı teklife, "Evett!!evettt!tekrardan evet!!♥️" dedi.

Oyuncu Damla Ersubaşı 2016 yılında nikah masasına oturduğu işletmeci Mustafa Can Keser ile 2022 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Aldatma ve darp iddialarının sebep olduğu boşanmayla evliliklerini noktalandı.

Zehra ve Nisa isminde iki kız çocuğu sahibi çiftin arası tekrar düzeldi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi ile barıştığını açıklayan Damla Ersubaşı eski eşi hakkında da dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.

Mustafa Can Keser'den sürpriz evlilik teklifi

instagram hesabından yaptığı yüzüklü, çiçekli paylaşımıyla eski eşi Mustafa Can Keser'den evlilik teklifi aldığını duyuran oyuncu teklife, "Evett!!evettt!tekrardan evet!!♥️" dedi.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser'den  olaylı bir şekilde boşanmıştı! 'Minik kuş geri döndü' - Galeri - Magazin

BİR ŞANS DAHA VERMİŞTİ

Kızları Nisa ve Zehra için sık sık bir araya gelen Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti barıştıklarını sosyal medyadan açıklamıştı. Çift, barıştıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Ersubaşı, paylaştığı bu fotoğrafa "Kalbim" notunu düştü. Mustafa Can Keser ise paylaşımın altına "Minik kuş geri döndü" yazdı.

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser'i affetti!

Öte yandan Mustafa Can Keser ile Damla Ersubaşı arasında kaç yaş fark olduğu da merak ediliyor. Ünlü çift aşk hayatlarıyla gündemden düşmüyor.

Damla Ersubaşı ve Mustafa Can Keser çifti ikinci kez evleniyor! Yüzüğün değeri servet! ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı mustafa can keser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.