Damat adayları, gelin adayı için birbirlerine girdi! / VİDEO

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın video paylaşım sitesi Youtube üzerinden ayınladıkları izdivaç programı 'Evleneceksen Gel' yine bir skandala imza attı. Damat adayları, gelin adayı için stüdyonun ortasında birbirlerine girdiler.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla internet ortamında yayınlanan evlendirme programında, damat adaylarından Nurullah ve Selahattin stüdyoda birbirlerine girdiler.

"BENİM ADAYIMA TALİP OLDUN"

RTÜK'ün televizyon kanallarına yasak koymasının ardından izdivaç programını internet ortamına taşıyan Seda Sayan'ın programında damat adayları birbirine girdi.

Programın önümüzdeki günlerde ekrana gelecek yeni bölümünde damat adaylarından Nurullah ve Selahattin "Benim adayıma talip oldun" kavgasına tutuştu. Görüntülerde yerinden kalkan Nurullah, Selahattin ile kafa kafaya geliyor.

Damat adayları, gelin adayı için birbirlerine girdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Kavga Seda Sayan Evleneceksen Gel nurullah selahattin evlilik programı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.