Damadı yıkan kaza! Kamyon düğün konvoyuna daldı: 3 ölü, 4 yaralı

Hindistan'da alkollü olduğu iddia edilen bir kamyon sürücüsü, yol kenarında duran düğün konvoyuna çarptı. Müzik eşliğinde dans edenlerin ezildiği feci kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Korkunç kaza böyle görüntülendi.

Hindistan'ın Orissa eyaletinde yer alan Ulusal Otoyol 226'da dün gece alkollü olduğu iddia edilen bir kamyon sürücüsü, yol kenarında duran bir düğün konvoyuna çarptı.

Kazanın şiddetine rağmen yüksek hız nedeniyle duramayan kamyon, yol kenarında dans eden vatandaşları altına alarak metrelerce sürükledi.

Yaşanan kaza sonucu, aralarında damadın babasının da bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralıların ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Damadı yıkan kaza! Kamyon düğün konvoyuna daldı: 3 ölü, 4 yaralı ile ilgili etiketler Hindistan kaza düğün konvoyu kaza görüntüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.