Dakota Johnson İspanya'da!

Vogue Dergisi'nin fotoğraf çekimi için İspanya'ya giden Dakota Johnson yürekleri hoplatacak.

ABD’li oyuncu Dakota Johnson (27), Vogue Dergisi'nin İspanya edisyonu için kamera karşısına geçti. ‘Fifty Shades of Grey’ filmiyle hafızalara kazınan ve serinin üçüncü filmi ‘Fifty Shades of Freed’ Şubat ayında vizyona girecek olan oyuncu, derginin kapak yıldızı oldu. Verdiği röportajda yeni filmi hakkında da konuşan Johnson’ın sır gibi saklanan açıklamaları hayranları tarafından merakla bekleniyor.

dakota-johnson-1792183_1

DAKOTA JOHNSON KİMDİR?

4 Ekim 1989 doğumlu Amerikan model (manken) ve oyuncu. Anne babası da oyuncu Don Johnson ve Melanie Grifitti.
Dakota Johnson ününü 2012-2013 sezonunda yayınlanan Amerikan sitcomu 'Ben and Kate' isimli dizide arttırdı.
Dakota Johnson Texas'ta dünyaya geldi. Gençlik yıllarında dansla yakından ilgilendi. 12 yaşında çocuk model olarak çekimlere katılmaya başladı. 1999 yılında Antonio Banderas'ın yönettiği Crazy in Alabama filminde annesi ile birlikte rol aldı. 2006 yılında Miss Golden Globe seçildi. 2009 yılında dünyaca ünlü giyim markası Mango için modellik yapmaya başladı.

Okul hayatını tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine start verdi. 2010 yılında Justin Timberlake'nin başrol oynadığı 'The Social Network' filminde yer aldı. Filmin sekiz dalda ödül almasının ardından Dakota Jonhsonın oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşandı. Ardından sırasıyla Beastly, Theo, For Ellen, Savage Innocent, Goats ve daha bir çok yapımda yer aldı.
İlk televizyon deneyimini ise 2012 de başlayan Ben and Kate isimli dizide yaptı. 2013 yılında dizi sezonunu tamamlandı. Bunlar dışında Need for Speed ve William Shakespeare's Cymbeline'de rol aldı.

Dakota Johnson, 'Grinin Elli Tonu' filmi ile dünya çapında tanınmadan önce Fox kanalının kısa ömürlü Ben &Kate adlı sitcomunda genç bir anneyi canlandırdı. Daha sonra genç yıldız The Social Network, Need For Speed gibi filmlerde yer aldı. İlk kez bir filmde başrolde görülecek olan Dakota, Grinin Elli Tonu’ndaki bazı sahneleri yüzünden aile içi krize sebep oldu. 25 yaşındaki oyuncu Dakota Johnson’ın babası Don Johnson, kızının Grinin Elli Tonu filminde oynamasına karşı çıkmış, ilk başrol filminde bu kadar açık sahnelerde yer almasını istemediğini dile getirmişti.

Genç yıldız Dakota Johnson'ın kendisi gibi oyuncu olan büyükannesi Tippie Hedren da Dakota’nın bu filmde yer almamasını istememiş ve aile krizine yol açmıştı. Alfred Hitchcock’un 1963 yapımı Kuşlar filminde Melanie Daniels rolüyle akıllara kazınan Tippie Hedren kızı Melanie Griffith ile birçok filmde yer aldı.

Dakota Johnson İspanya'da! ile ilgili etiketler İspanya dakotajohnson cesur kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.