Dakikalar içinde servet kaybeden Neymar şekilden şekle girdi!

Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, online olarak oynadığı pokerde servet tutarında bir miktar para kaybettikten sonra ağlıyormuş gibi yaptı ve kahkahalara boğuldu.

Geçtiğimiz haftalarda sakatlık yaşayan ve bir süre sahalardan uzak kalacak olan Neymar, poker tutkusuna online olarak devam ediyor. Paris Saint-Germain’in yıldız futbolcusu, Twitch kanalında yayın yaparken katıldığı pokerde 1 saat içinde 1 milyon Euro kaybetti.

Ayda 3,5 milyon Euro’dan fazla maaş alan Brezilyalı yıldız, ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun geri kalanında forma giyemeyeceği açıklandı. Boş zamanlarda sık sık kumar oynayan Neymar, sakatlık dönemini de bilgisayar başında geçiriyor.

Aynı zamanda Twitch’te yayın yapan Neymar, geçtiğimiz gece online poker de adeta bir servet kaybetti. Pokerde 1 milyon Euro kaybeden Neymar, ağlıyormuş gibi yaptıktan sonra kahkaha attı.

MBAPPE’DEN SONRA EN ÇOK KAZANAN…

31 yaşındaki futbolcunun 1 milyon Euro’yu çöpe atmasından sonra sergilediği tavır, bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılandı.

L’Equipe’in açıkladığı listeye göre, sponsorluklar ve yatırımları hesaba katılmayınca Neymar’ın aylık geliri 3,5 milyon Euro’yu geçiyor. PSG’deki takım arkadaşı Lionel Messi 3 milyon Sterlin kazanırken, Kylian Mbappe’nin kazancı 5.2 milyon Sterlin.

Daha önce defalarca kumar alışkanlığı ile gündeme gelen Neymar, profesyonellerin yer aldığı Avrupa Poker Turu’na katılmıştı. Hatta, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern München’e elenmelerinin ardından poker masasında görülmesi eleştirilere neden olmuştu.

Dakikalar içinde servet kaybeden Neymar şekilden şekle girdi! ile ilgili etiketler Neymar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.