Dakikalar boyunca öğrencileri dövmüştü: Esenler'deki yurt görevlisi gözaltına alındı!

Türkiye dün Esenler'de yaşanan skandalla çalkalandı. Özel bir yurtta erkek öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisinin görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Olay sonrası İstanbul Valiliği yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu. Valilik ayrıca konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını da belirtti.

Esenler'de özel bir yurtta görevli yurt görevlisinin erkek öğrencilere şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, GÖREVLİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Valiliği, Esenler'deki özel bir yurtta bir yurt görevlisinin erkek öğrencilere yönelik şiddet uyguladığı görüntülere yönelik soruşturma başlatıldığını ve bu kapsamda şiddet uygulayan yurt görevlisinin gözaltına alındığını duyurdu.

Dakikalar boyunca öğrencileri dövmüştü: Esenler'deki yurt görevlisi gözaltına alındı!

Öğrencilere yönelik şiddetin kınandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basın yayın organları ve sosyal medya paylaşımlarında yer alan; Esenler İlçemizdeki özel bir erkek öğrenci yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan yurt görevlisi, başlatılan adli soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce müfettiş görevlendirilerek idari soruşturma başlatılmıştır. Öğrencilerimize yönelik şiddet içeren bu davranış asla kabul edilemez, esefle kınıyoruz."

Dakikalar boyunca öğrencileri dövmüştü: Esenler'deki yurt görevlisi gözaltına alındı! - Resim : 2

 

Dakikalar boyunca öğrencileri dövmüştü: Esenler'deki yurt görevlisi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Esenler Öğrenci yurt İstanbul görevli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.