Daha adaylarını bile belirleyemeyen Akşener'den tarihi belli olan seçim için ilginç sözler!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında Türkiye'nin uzay çalışmalarını küçümseyerek "Bir de başımıza uzay macerası çıktı." dedi. Akşener ayrıca daha adaylarını bile belirlememişken tarihi belli olan seçim için 'Tarihi açıklayın.' ifadelerini kullandı.

Daha cumhurbaşkanı adaylarını bile belirleyemeyen, Millet İttifakı'nın adına konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin uzay projesini diline dolayarak küçümsemeye kalkıştı ve tarihi belli olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için 'tarih verin' dedi.

Akşener, "Biz memleketimize gidemiyoruz, onlar uzaydan bahsediyorlar. Türkiye elbette uzaya gidecektir. Ama bugün, milletimizin ihtiyacı seçimdir. Türkiye’nin ihtiyacı seçimdir. İYİ Parti’nin de yetkiyi alıp memleketi düze çıkarmak için beklediği şey seçimdir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalardan öne çıkan başlıklar şöyle:

"BİR DE BAŞIMIZA UZAY MACERASI ÇIKTI"

Akşener, "Biz memleketimize gidemiyoruz, onlar uzaydan bahsediyorlar. Evet, bir de başımıza uzay macerası çıktı. Yeryüzündeki her şeyi hallettiler, bir de uzaya gideceklermiş. Aslında bu, ülkemiz için hayırlı bir gelişme. Ama AK Parti iktidarı gibi beceriksizliği adeta kurumsallaştırmış bir kadronun elinde; uzay yolculuğunun, nasıl olacağını, varın siz düşünün.

SEÇİM TARİHİ BELLİ OLMASINA RAĞMEN 'SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLAYIN' DEDİ

Buradan iktidara sesleniyorum; siz hiç yorulmayın. Uzaya giden, gitti zaten. Mesela, döviz kuru uzaya çıktı. Mesela, enflasyon uzaya çıktı. Mesela, gıda fiyatları uzaya çıktı, hatta Mars’ı geçti, Jüpiter’e varmak üzere. Siz onların peşinden astronot göndereceğinize, seçim tarihini açıklayın da millet sizi uzaya mı gönderiyor, evinize mi gönderiyor, nereye gönderiyor, tüm gerçekliğiyle bir görün. Türkiye elbette uzaya gidecektir. Ama bugün, milletimizin ihtiyacı seçimdir, Türkiye’nin ihtiyacı seçimdir. İYİ Parti’nin de yetkiyi alıp memleketi düze çıkarmak için beklediği şey seçimdir" diye konuştu.

 

Daha adaylarını bile belirleyemeyen Akşener'den tarihi belli olan seçim için ilginç sözler! ile ilgili etiketler İYİ Parti Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı akşener aday
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.