'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı

Geçtiğimiz haftalarda İzmir Alaçatı'da verdiği konserde giydiği sahne kostümüyle çok konuşulan Hande Yener, ''şimdi daha açık ve cesur giyineceğim'' açıklamasında bulunmuştu. Ünlü pop şarkıcısının katıldığı bir ödül töreninde giydiği mayoyu andıran kıyafeti dikkat çekti.

48 yaşındaki şarkıcı Hande Yener tercih ettiği kıyafetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Alaçatı'da sahne aldığı sırada giydiği transparan kıyafetiyle günlerce konuşulan Hande Yener yine çok konuşulacak bir kostüm tercih etti. Yener, katıldığı bir ödül törenindeki tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.


'DAHA CESURUNU GİYECEĞİM' DEMİŞTİ...

Geçtiğimiz haftalarda mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener gelen tepkilerin ardından, "Şimdi daha açık ve cesurunu giyeceğim. Biz sanatçılar kıyafete önem gösteririz. 'O kadar spor yaptık tabii ki de böyle giyineceğiz değil mi Gülşen’cim?' dedim. Sahnede kumaş kıyafet bizi boğuyor. Bu yüzden böyle giyiniyoruz" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Bu sözlerini gerçeğe dönüştüren Yener, iddialı kıyafetiyle çekilen kareleri Instagram'dan paylaştı.

Dün akşam düzenlenen ‘Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’ töreninde 'En iyi kadın pop müzik şarkıcısı' ödülünü alan Yener, kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. 48 yaşındaki ünlü şarkıcı ödül töreninden kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte Hande Yener'in çok konuşulan kıyafeti...

'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı

'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı - Resim : 2

'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı - Resim : 3

'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı - Resim : 4

'Daha açık ve cesur giyineceğim' diyen Hande Yener sözünü tuttu! Kıyafeti görenleri şaşırttı ile ilgili etiketler Hande Yener kostüm kıyafet ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.