Dağlık Karabağ'da ateşkes bozuldu!

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşması bozuldu. Şuşa'ya giden Hocavent ve Hadrut yollarında Azerbaycan ve Ermeni askerleri arasında çatışma çıktı. Rusya Savunma Bakanlığı da çatışmayı doğruladı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı ise bazı Ermeni gruplarının provokatif eylemleri olduğunu bu kişilere müdahale edildiğini açıklayarak, "Halihazırda ateşkes gözlemleniyor." dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan ile Ermenistan arasında yapılan ateşkesin, 10 Kasım’dan bu yana, ilk kez Şuşa'ya giden Hocavent ve Hadrut yollarında bozulduğu açıklandı.

Rus Savunma Bakanlığı, ateşkesin bozulmasını ve iki ülke askerleri arasındaki çatışmayı doğruladı.

Diğer yandan, Hocavent köyünün yukarısındaki Köhne Tağlar ve Çaylakkala adlı yerleşim bölgelerinin de Azerbaycan Güçlerinin kontrolüne geçtiği öğrenildi. 

Yine Azerbaycan Ordusu’nun, kurtarılan bölgelerde bulunan, bazı grupları temizleme süreci başlattığı bildirildi.

Bu arada Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni tarafının Azerbaycan'ın işgalden kurtarılan topraklarında ateşkesi ihlal eden provokatif eylemlerde bulunduğunu duyurdu.

Açıklamada "Azerbaycan ordusu tarafından cevabi önlemler alındı. Halihazırda ateşkes gözlemleniyor." denildi.

Dağlık Karabağ'da ateşkes bozuldu! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Rusya dağlık karabağ ateşkes savunma bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.