Dağıstan'da İsraillilerin geldiğini öğrenen yüzlerce kişi uçağı bastı!

İsrail'den kaçan Yahudileri taşıyan uçak Dağıstan'a iniş yaptı ve burada yaşanan olaylar büyük bir karmaşaya yol açtı. Dağıstan'ın başkenti Mahaçkale'de, savaştan kaçan Yahudilerin havalimanına inmiş olduğunu öğrenen insanlar arasında büyük bir karışıklık başladı. Uçakların motorunda Yahudileri aramaya kalkışan öfke dolu kalabalık, havalimanından çıkan araçları da tek tek aradı.

Rusya özerk cumhuriyeti Dağıstan'da İsrail uçağının indiğini duyan yüzlerce kişi havalimanını bastı.  Mahaçkale'ye inen uçakğa ulaşmak için güvenlik bariyerini aşarak piste ulaşan Dağıstanlı göstericiler teker teker uçağın içindeki yolcuları aradı. Öfkeli kalabalık havalimanından çıkan araçları da tek tek durdurarak arama yaptı.

İSRAİLLİLER UÇAĞA YENİDEN BİNDİ

Filistin bayrağı ile uçağa binen göstericiler yolcuların ülkeye alınmaması ve uçağın geri gönderilmesini istedi. Havaalanına çok sayıda polis gönderilirken, çıkan arbede sırasında havaalanının bazı camları ve kapıları kırıldı. 

Olayların yatışmaması üzerine İsrailliler uçağa yeniden bindirildi. 

Dağıstan Devlet Başkanı Sergey Melikov yaptığı açıklamada, yaşananları provokasyon olarak nitelendirdi. Rus havacılık ajansı, Dağıstan'da havalimanının gelen ve giden uçuşlara geçici olarak kapatıldığını, durum normale dönene kadar uçakların başka yerlere yönlendirileceğini açıkladı

Dağıstan'da İsraillilerin geldiğini öğrenen yüzlerce kişi uçağı bastı! ile ilgili etiketler İsrail uçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.