Daft Punk'ın daha önce yayınlanmamış şarkıları piyasaya çıkıyor!

Daft Punk, son albümleri Random Access Memories'in 10. yılına özel daha önce yayınlanmamış yeni şarkılarını piyasaya çıkarıyor. Elektronik müziğin efsanesi Daft Punk 28 yıllık birlikteliklerini 2021 yılında sonlandırmıştı.

Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter'den oluşan Fransız elektronik müzik ikilisi Daft Punk, 28 yıllık birlikteliklerini 2021 yılında sonlandırdıklarını açıklamıştı. Ünlü müzik grubu, dördüncü ve son albümleri Random Access Memories'in bu sene 10. yılını kutluyor. 2014 Grammy Ödülleri'nden beş ödülle ayrılan grup, albümün 10. yılına özel daha önce yayınlamadıkları şarkıları piyasaya süreceğini açıkladı.

12 Mayıs'ta dokuz yeni şarkı ile yeniden piyasaya çıkacak albümde, deneme çekimleri ve demolar da yer alacak.

SOLO KARİYERİNE ADIM ATIYOR

İkiliden Thomas Bangalter, grubun dağılmasının ardından bireysel kariyerine devam edeceğini açıkladı. Müzik piyasasına adım attıkları günden beri parlak uzay kaskı ile özdeşleşen Bangalter, müzisyen kimliğiyle yüzünü de ilk defa göstereceğini duyurdu.

Daft Punk'ın daha önce yayınlanmamış şarkıları piyasaya çıkıyor!

"Mtyhologies" adlı albümünün kapak görselini paylaşan Bangalter, Erato/Warner Classics etiketiyle sunulacak olan albümünün 7 Nisan'da piyasaya çıkacağını duyurdu.

 

Daft Punk'ın daha önce yayınlanmamış şarkıları piyasaya çıkıyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.