DAEŞ sokakları tek, tek kaybediyor...

El-Bab'da köşeye sıkışan DAEŞ, elindeki önemli bölgeleri kaybetti.

Türk askerinin desteklediği ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) El Bab’da, yoğun çatışmaların ardından DEAŞ’ın elindeki önemli yerleri ele geçirdi.

Fırat Kalkanı Harekâtı'yla iyice köşeye sıkışan terör örgütü, batı, kuzey ve güneyden kuşatılmış durumda. ÖSO’nun son olarak ele geçirdiği yerler arasında Sanat Lisesi, Cehcah ve Rummane meydanları ve şehrin ortasındaki Zemzem Camisi bulunuyor.

EVLER TEK, TEK ARANIYOR

Evlere tek, tek baskın yapılarak saklanan teröristler aranıyor. DAEŞ'lilerin bırakıp kaçtığı evlerde terör örgütünün bayrakları ve bir çok örgütsel döküman ele geçririldi.

DAEŞ'den kurtarılan siviller ise güvenli noktalara tahliye ediliyor.

TÜRK VE ABD JETLERİ VURDU

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugün Sabah yaptığı açıklamada 100'den fazla hedefin karadan ve havadan vurulduğunu duyurmuştu. Jetler, teröristlerin barındığı dört binayı imha etti. Tünellerde saklanan DAEŞ'lilerle çıkan çatışmada ise 15 terörist öldürüldü.

DAEŞ sokakları tek, tek kaybediyor... ile ilgili etiketler El Bab Fırat Kalkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.