Daenerys Starbucks bardağıyla kadeh kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones'un bu sabaha karşı yayınlanan yeni bölümünde Starbucks bardağının görünmesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sekizinci ve final sezonuyla ekrana gelen Game of Thrones, her yeni bölümüyle olay yaratmaya devam ediyor. Ancak final sezonunun, Türkiye saatleriyle bu sabaha karşı yayınlanan dördüncü bölümü konudan tamamen bağımsız bir açıdan gündeme geldi.

Arya Stark’ın zaferini kutlamak üzere bir araya gelen ve kadeh kaldıran kahramanların masasında kahve zinciri Starbucks’ın bardağı vardı. Masanın üzerinde ve Daenerys Targaryen’in önünde duran Starbucks bardağı pek çok çekimde görüldü.

'REKLAM' DİYEN DE VAR

Olay bir anda sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medya kullanıcıları arasında bardağın viral amaçlı konulduğunu savunanlar da vardı, orada unutulduğunu düşünenler de…

Daenerys Starbucks bardağıyla kadeh kaldırdı!

​Konuyla ilgili pek çok espri de yapıldı. Kahve bardaklarına isim yazılması sırasında yapılan komik hatalarla tiye alınan Starbucks’ın Daenerys’in adını nasıl yazdığı en çok sorulan soru oldu.

Daenerys Starbucks bardağıyla kadeh kaldırdı! - Resim : 2

 

Daenerys Starbucks bardağıyla kadeh kaldırdı! ile ilgili etiketler Game of Thrones Starbucks
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.