Dacia Nisan 2023 fiyat listesi açıklandı! Duster, Sandero ve Jogger fiyatları güncellendi!

Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen araç markaları arasında gösterilen Dacia, yeni bir duyuru yayınladı. Satışta olan sıfır kilometre araç fiyatlarını güncellediğini bildiren otomobil devi, Nisan 2023 tarihli fiyat listesini tüketiciler ile paylaştı. İşte Dacia’nın güncel otomobil satış fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Otomobil fiyatlarına yansıyan yüksek oranlı zamlar, son dönemlerin en büyük problemlerinden biri haline geldi. Sıfır kilometre araç fiyatlarında gözlenen fiyat değişimleri ikinci el piyasasına da direkt olarak yansırken yeni dönemde kendi aracına sahip olmayı planlayan birçok tüketici güncel fiyatları araştırmaya başladı.

Sıfır kilometre bir araca sahip olmayı planlayan ancak yükselen fiyatlardan ötürü bu hayallerini ertelemek durumunda kalan binlerce tüketici, nisan ayı için duyurulmuş olan güncel satış fiyatlarını yakın takip altına aldı. Bu noktada zamlı fiyat listesini yayınlayan otomobil markalarından biri de Romen Dacia oldu. Senelerdir sektörde hizmet veren ve araçlarının hem tasarımları hem de teknik özellikleri sayesinde müşteri sayısını artırmaya devam eden Dacia, nisan ayı güncel fiyatlarını duyurdu.

DACIA SANDERO VE SANDERO STEPWAY FİYATLARI NİSAN 2023

Dacia Nisan 2023 fiyat listesi açıklandı! Duster, Sandero ve Jogger fiyatları güncellendi!

Nisan ayına girilmesi ile birlikte otomobillerinin fiyatlarını güncelleyen Dacia, sıfır kilometre araçlarına yeni zamlar yansıttı. Dacia tarafından yayınlanan resmi fiyat listesinde, Sandero ve Sandero Stepway modellerinin güncek fiyatları şu şekilde yer aldı:

  • Yeni Sandero Essential Tce 90 beygir CVT: 602.900 TL
  • Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 beygir: 553.000 TL
  • Yeni Sandero Stepway Essential Eco- G 100 beygir: 619.900 TL
  • Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 beygir CVT: 630.000 TL

DACIA DUSTER VE JOGGER FİYATLARI NİSAN 2023

Dacia, Duster ve Jogger modellerinin nisan ayı fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

  • Yeni Duster Tce 90 beygir: 641.900 TL
  • Yeni Duster Essential Tce 150 beygir EDC: 734.000 TL
  • Yeni Duster Journey Tce 150 beygir EDC: 795.000 TL
  • Yeni Jogger Essential Turbo 110 beygir 7 koltuklu: 694.900 TL
  • Yeni Jogger Expression Turbo 110 beygir 7 koltuklu: 714.900 TL
Dacia Nisan 2023 fiyat listesi açıklandı! Duster, Sandero ve Jogger fiyatları güncellendi! ile ilgili etiketler Dacia Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.