D-100 kara yolu Bolu Dağı kesiminde ulaşım kontrollü sağlanmaya başlandı

Kar yağışı ve soğuk havaya bağlı buzlanma sebebiyle kapatılan D-100 kara yolu Bolu Dağı kesiminde Ankara ve İstanbul yönüne ulaşım kontrollü sağlanmaya başlandı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ilde devam eden kar yağışı ve soğuk havaya bağlı buzlanma nedeniyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminin trafiğe kapatıldığını hatırlattı.

Atay, kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının ardından yolun kontrollü olarak trafiğe açıldığını aktararak, sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada da "İstanbul–Ankara arasında D-100 Devlet Yolu her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açılmıştır. TEM Otoyolu’nun ulaşıma açılması için çalışmalar devam etmektedir." denildi.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kar yağışının devam ettiği bölgede, kara yolları ve trafik ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 

D-100 kara yolu Bolu Dağı kesiminde ulaşım kontrollü sağlanmaya başlandı ile ilgili etiketler Bolu Düzce kar yağışı anadolu otoyolu açılan yollar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.