CZN Burak'a Filistin'de büyük ilgi: Sevgi gösterileriyle karşılandı

Sosyal medyada "CZN Burak" olarak bilinen ünlü şef Burak Özdemir, Filistin'de sevgi gösterileri ile karşılandı. Mescid-İ Aksa'da Cuma namazı kılan ünlü şef ile fotoğraf çektirmek isteyen Filistinliler izdihama neden oldu.

Türk Kızılayın ramazan programı kapsamında Kudüs'e gelen CZN Burak'la fotoğraf çektirmek isteyen Filistinliler izdihama neden oldu.

Sosyal medyada "CZN Burak" olarak tanınan şef Burak Özdemir, Mescid-i Aksa'da Filistinliler tarafından sevgi gösterisiyle karşılaştı.

CZN Burak'a Filistin'de büyük ilgi: Sevgi gösterileriyle karşılandı

Türk Kızılayın ramazan programı kapsamında Filistin'i ziyaret eden Özdemir, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da cuma namazına katıldı.

Özdemir, yaklaşık 80 bin kişinin saf tuttuğu ramazan ayının ilk cuma namazının ardından Mescid-i Aksa'yı gezdi.

CZN Burak'a Filistin'de büyük ilgi: Sevgi gösterileriyle karşılandı - Resim : 2

Arap dünyasında da hayli popüler olan Özdemir, burada Filistinlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özdemir ile fotoğraf çektirmek isteyen Filistinliler izdiham oluşturdu.

Türk Kızılayın Filistin'deki ramazan yardımlarına eşlik eden CZN Burak, yarın işgal altındaki Batı Şeria'ya geçerek burada yemek yapacak. Şef Burak Özdemir'in yaptığı yemekler ihtiyaç sahibi Filistinli ailelere dağıtılacak.

CZN Burak'a Filistin'de büyük ilgi: Sevgi gösterileriyle karşılandı ile ilgili etiketler CZN Burak filistin mescid-i aksa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.