Cyle Larin Beşiktaş'a 7 puan kazandırdı

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren golü atarak 3 puan kazandıran Cyle Larin, bu sezon attığı gollerle 2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı.

Beşiktaş'a 2017-2018 sezonunun devre arasında MLS takımı Orlando City'den transfer edilen Cyle Larin bu sezon oynadığı resmi maçların yarısında takımına gol katkısı sağladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın bu sezon 8 resmi maçta forma verdiği Kanadalı oyuncu, hocasının güvenini boşa çıkarmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarının yanı sıra 6 lig maçında da forma giyen Larin toplam 8 karşılaşmada 4 kez gol sevinci yaşayarak yüzde 50 gol ortalaması ile oynadı ve ilk dönemlerindeki gol sayısını 8 maçta yakaladı.

PAOK ile deplasmanda oynanan ve siyah-beyazlıların 3-1 kaybettiği karşılaşmada bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Kanadalı oyuncu, Sergen Yalçın'ın ligde vazgeçemediği isimlerden oldu ve tüm lig maçlarında forma giydi. Larin'in skora katkı sağladığı maçlarda Beşiktaş 7 puan topladı.

 Cyle Larin Beşiktaş'a 7 puan kazandırdı

İLK DÖNEMİ SÖNÜK GEÇMİŞTİ

Beşiktaş'a transfer olduğu 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında 4 maçta 4 gol kaydeden Larin, tüm gollerini iki farklı takıma karşı attı. Siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda beklentileri karşılayamayan Larin, 2019-2020'de ise Belçika Ligi ekiplerinden Zulte Waregem'de kiralık olarak oynadı.

Zulte Waregem formasıyla 33 maçta görev alan 25 yaşındaki santrfor, fileleri 9 kez havalandırmayı başardı.

Cyle Larin Beşiktaş'a 7 puan kazandırdı ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.